Vuoden vaihtuminen on aina monella tapaa uuden alku. On aina virkistävää aloittaa puhtaalta pöydältä ja jättää vanha vuosi taakse. Erityisen hyvältä se tuntuu nyt, tämän hyvin erikoisen vuoden 2020 jälkeen! Vuoden vaihtuminen onkin nyt Kuplille korostetusti uuden alku: olemme saaneet juuri muutettua Mikonkadulle ja aloitamme uuden vuoden uudelta toimistolta! New office, new me – vai miten se meni?

Mitä hyvää vuodessa 2020 oli?

Vaikka maailmanlaajuisesti vuosi oli melko kammottava, selvisimme siitä onneksi pienin kolhuin. Keväällä koronan iskiessä kalenterit tyhjentyivät pariksi kuukaudeksi vallitsevan epävarmuuden takia, mutta syksy on ollut meille todella työntäyteinen. Olemme saaneet uusia jatkuvia asiakkuuksia sekä päässeet tekemään todella mielenkiintoisia projekteja erilaisten yritysten ja organisaatioiden kanssa. Olemme työstäneet niin yritysilmeprojekteja, brändistrategioita, markkinointisuunnitelmia, markkinointistrategioita kuin kampanjasuunnitelmiakin. Näiden lisäksi työlistalla on ollut tottakai myös verkkosivuprojekteja. Onnistuneen syksyn ansiosta saammekin hieman kasvua viime vuoteen verrattuna, ja siihen voi olla tällaisena vuotena todella tyytyväinen!

Mitä odotamme uudelta vuodelta?

Uusi vuosi alkaa aina Kuplin syntymäpäivillä. 3.1.2021 mittariin tuleekin jo neljä vuotta! Vallitsevasta tilanteesta johtuen emme pidä syntymäpäivävastaanottoa, mutta toiveena on, että vuoden päästä päästäisiin pitämään kekkerit puolipyöreiden kunniaksi!

Alkuvuodesta remmiimme astuu uusi projektipäällikkö – hakuaika paikkaan umpeutui vasta viime viikolla ja olemmekin nyt käyneet hakemuksia läpi. Eli emme vielä tiedä kuka sieltä tulee, mutta innolla jo odotamme uutta tiimin jäsentä! Lisäksi toivomme, että pääsemme avaamaan vuoden aikana myös muita rekryjä.

Uudelta vuodelta toivomme tietysti myös hyvää yhteistyötä nykyisten asiakkaiden kanssa sekä uusia asiakkaita. Lisäksi toivomme, että pääsemme tapaamaan ihmisiä livenä enemmän kuin ruudun takaa – eli toivomme, että pandemia hiipuu pois ja pääsemme takaisin normaaliin päiväjärjestykseen!

Kuplivaa uutta vuotta – toivottavasti vuodesta 2021 tulee seesteisempi kuin edeltäjästään!
Erityiskiitos kaikille teille, jotka olette olleet mukana Kuplin neljännessä vuodessa!

Suvi Asikainen

Suvi Asikainen
Strategia ja myynti
suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: