ProMinent Finland Oy
Mr. X -kuvitukset

Loimme ProMinentille kuvitukset, jotka viestivät,
kuinka monipuolisesti ProMinentin ratkaisuja hyödynnetään taustalla arjessamme.

ProMinent Finland Oy – Mr. X -kuvitukset

ProMinentin sovelluksia ja ratkaisuja hyödynnetään laajasti yli 80 eri toimialalla. Tätä moninaisuutta haluttiin tuoda näkyväksi arjen esimerkkien kautta.

Yhteistyössä ProMinentin kanssa lähdimme luonnostelemaan hahmoa, joka on dynaaminen, ammattimainen, mutta samalla myös sympaattinen ja helposti lähestyttävä. Hahmon värit ja muotokieli tulevat ProMinentin Gamma X –annostelupumpusta ja hahmo sai nimekseen pumppua mukaillen Mr. X.

Mr. X kohtaa arjessaan ProMinentin sovelluksia ja ratkaisuja mitä erilaisemmissa paikoissa. Ympäristöinä toimivat koti, kauppa ja vapaa-aika, joihin kuhunkin luotiin omat kuvitukset. Erityisesti painotettiin elintarvikepuolen laaja-alaisuutta ja eri elintarvikeryhmille luotiin omat ikonit.

Nämä kaikki yhdistyvät sivustolla, jossa pääset tutustumaan Mr. X: ään ja hänen arkeensa.

Vieraile sivustolla: https://www.promisti.fi/toimialat/

Olemme tehneet yhteistyötä ProMinent Finland Oy:n kanssa jo alkuvuodesta 2018. Voit lukea lisää laajemmasta yhteistyöstämme täältä.

“Olen ollut tyytyväinen siihen, että hoidatte asiat täsmällisesti ja voin luottaa, että asiat hoituvat niin kuin on sovittu. Kiitos, hoidatte työnne todella hyvin, teidän kanssa on mukava työskennellä!”

Anja Temmes, ProMinent Finland Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

  Suvi Asikainen

  CMO, myynti, KTM
  suvi.asikainen@kupli.fi
  +358 40 584 6080

  OTA YHTEYTTÄ

  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

   Suvi Asikainen

   CMO, myynti, KTM
   suvi.asikainen@kupli.fi
   +358 40 584 6080