Työnantajabrändi

Onko yrityksenne työnantajabrändi kunnossa? Miten annatte sen näkyä markkinointiviestinnässänne? Anna Kuplin boostata brändiänne!

Vaikka teillä olisi hyvä meininki töissä, loistavat edut ja etenemismahdollisuudet, eivät potentiaaliset työntekijänne välttämättä tiedä sitä. Työnantajabrändiä on viestittävä aktiivisesti ulospäin.

Mikä on työnantajabrändi?

Työnantajan näkökulmasta brändi tarkoittaa sitä mielikuvaa, joka työntekijöillänne ja muilla ihmisillä on yrityksestänne työnantajana. Millaista teillä on olla töissä? Miksi olette työnantajana jotain toista yritystä parempi?

Työnantajamielikuvan on oltava kunnossa erityisesti niillä aloilla, joilla osaajista on pulaa. Pelkällä työpaikkailmoittelulla voitte kyllä tavoittaa aktiivisesti työtä etsivät, mutta luomalla hyvän työnantajabrändin, kiinnostuvat teistä myös passiiviset työnhakijat eli esim. kilpailijoidenne työntekijät.

Miten hyödytte hyvästä työnantajabrändistä?

  • oikean alan osaajat oppivat tuntemaan teidät
  • parhaat osaajat tahtovat hakea teille
  • mielikuva tarjoomastanne saa samalla lisänostetta

Miten työnantajabrändiin voi vaikuttaa?

Brändiin vaikuttavat muutkin asiat, kuin hyvien työpaikkailmoitusten kirjoittaminen ja viestintä paikkaa hakeneiden suuntaan (hakijakokemus). Mielikuvaa rakennetaan pitkällä aikavälillä ja monikanavaisesti.

Meillä Kuplilla taidetaan työnantajamielikuvan luomisen digitaaliset keinot. Valjastamme käyttöönne niin verkkosivunne, bloginne, hakukonemarkkinoinnin kuin sosiaalisen median kanavatkin.

Kuplin työnantajabrändi-palvelu voi sisältää

  • suunnittelutyön taustaselvityksineen
  • toteutuksen
  • koulutukset esim. työntekijälähettiläille
  • työpaikkailmoitustekstien muotoilun

Yhteistyö alkaa sen selvittämisellä, mikä työyhteisöstänne tekee hyvän ja miksi osaajien kannattaisi hakeutua juuri teille. Tutkimme, mitkä ovat parhaat kanavat ja keinot hyvän työnantajamielikuvan levittämiseen, onko työntekijälähettilyys mahdollista ja millä tavoin brändiä voidaan parhaiten viestiä ulospäin.

Suvi Asikainen

Suvi Asikainen
CMO, myynti, KTM
suvi.asikainen@kupli.fi
040 584 6080

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Suvi Asikainen

Suvi Asikainen
CMO, myynti, KTM
suvi.asikainen@kupli.fi
040 584 6080