Brändiuudistukset

Kaipaako brändinne pientä kirkastusta tai kokonaisvaltaista uudistusta? Me Kuplilla autamme teitä kiteyttämään brändin ytimen ja uudistamaan visuaalisen ilmeenne siten, että erotutte kilpailijoista ja brändin ytimenne näkyy kaikessa brändiin liittyvässä. Ota yhteyttä!

Mitä?

Tehdään vain visuaalisen puolen uudistus tai toteutetaan koko brändin uudistus, joka sisältää brändin ytimen, viestinnän ja ulkoasun.

Projektin kesto

Laajuudesta riippuen 2-4 kk.

REFERENSSEJÄ

MEISTÄ SANOTTUA

“Yhteistyö Kuplin kanssa sujui saumattomasti, joustavasti ja aikataulussa alusta loppuun. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja uskomme uudistuneeseen Waltti-brändiin, joka edustaa erinomaisesti visiotamme ja arvojamme.”

– Anni Lukkala, brändi- ja viestintäpäällikkö, Waltti Solutions

”Kupli oli kumppanimme brändi-ilmeemme ja verkkosivujemme uudistamisessa. Ihmiset Kuplilla saivat nopeasti kiinni siitä mitä me toivoimme ja toivat sen lisäksi omalla osaamisellaan lisää toiveisiimme, ja saamamme työnjälki on ollut freesiä.”

– Antti Ahlgren, myyntijohtaja, Klas1-ikkunat

”Kupli oli yhteistyökumppanina timanttinen. Projektilla oli selkeästi määritellyt vaiheet ja työ eteni jämäkästi, aikataulussaan, ilman kiireen tuntua. Kuplilaiset kuuntelevat asiakasta herkällä korvalla ja tavoittavat nopeasti asioiden ytimen. Helposti lähestyttävien, avuliaiden, nopeasti reagoivien ja luotettavien ammattilaisten kanssa asiat hoituvat ja töitä on helppo tehdä. Projekti oli täynnä kuplivaa työn iloa!”

Johanna Lahti, Bioenergia ry

Miten?

Brändin uudistaminen kanssamme on tehty teille mahdollisimman suoraviivaiseksi. Aloitamme projektin aina yhteisellä aloitustapaamisella, jossa tarkennetaan projektin tavoitteet ja aikataulu. Sen jälkeen etenemme työpajojen avulla.

Ota yhteyttä!

PALVELUTARJONTA

Tarjoamme palveluita brändityöhön myös yksittäisten osa-alueiden kanssa:

Brändistrategia

Brändin rakentaminen lähtee brändin ytimen kirkastamisesta eli brändistrategian luomisesta. Brändistrategia kokoaa yhteen sen, mitä brändi haluaa itsestään viestiä.

Brändin viestintä

Ydinviestit kiteyttävät houkuttelevasti yrityksenne liiketoiminnan ytimen. Ne viestivät yrityksen olemassaolon tarkoituksen, ja selkeyttää markkinointia.

Graafinen ilme

Graafinen ilme kiteyttää organisaation, tuotteen tai palvelun ytimen visuaaliseen muotoon. Sen avulla herätetään mielikuvia, ajatuksia ja tunteita ja saadaan brändi heräämään henkiin.

Haluaisitko keskustella lisää?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Sähköposti*

Jätä halutessasi lisätietoja

Suvi Asikainen

Strategia ja myynti
suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080

Haluaisitko keskustella lisää?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Sähköposti*

Jätä halutessasi lisätietoja

Suvi Asikainen

CMO, myynti, KTM
suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080