Brändiuudistukset

Kaipaako organisaationne brändi päivitystä tai kiteytystä? Lähdemme ensisijaisesti liikkeelle kokonaisvaltaisesta brändistrategiasta, mutta jos teillä on jo tehtynä brändin taustatyö, voimme toteuttaa esimerkiksi vain graafisen ilmeen.

Brändin uudistaminen kanssamme on tehty teille mahdollisimman suoraviivaiseksi. Aloitamme projektin aina yhteisellä aloitustapaamisella, jossa tarkennetaan projektin tavoitteet ja aikataulu. Sen jälkeen etenemme työpajojen avulla. Brändiuudistukseen sisältyy alla olevat palvelut tai osa näistä. Kysy lisää!

PALVELUTARJONTA

Brändiuudistukset

Brändistrategia

Brändin rakentaminen lähtee brändin ytimen kirkastamisesta eli brändistrategian luomisesta. Brändistrategia kokoaa yhteen sen, mitä brändi haluaa itsestään viestiä.

Lue lisää

Brändin viestintä

Ydinviestit kiteyttävät houkuttelevasti yrityksenne liiketoiminnan ytimen. Ne viestivät yrityksen olemassaolon tarkoituksen, ja selkeyttää markkinointia.

Lue lisää

Graafinen ilme

Graafinen ilme kiteyttää organisaation, tuotteen tai palvelun ytimen visuaaliseen muotoon. Sen avulla herätetään mielikuvia, ajatuksia ja tunteita ja saadaan brändi heräämään henkiin.

Lue lisää

Verkkosivut

Luomme tyylikkäät ja toimivat WordPress-sivut, jotka vastaavat organisaationne tarpeita sekä tukevat liiketoimintaa ja markkinointia parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

  Suvi Asikainen

  Strategia ja myynti
  suvi.asikainen@kupli.fi
  +358 40 584 6080

  OTA YHTEYTTÄ

  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

   Suvi Asikainen

   CMO, myynti, KTM
   suvi.asikainen@kupli.fi
   +358 40 584 6080