Brändiuudistukset

Kaipaako organisaationne brändi päivitystä tai kiteytystä? Lähdemme ensisijaisesti liikkeelle kokonaisvaltaisesta brändistrategiasta, mutta jos teillä on jo tehtynä brändin taustatyö, voimme toteuttaa esimerkiksi vain graafisen ilmeen.

Brändin uudistaminen kanssamme on tehty teille mahdollisimman suoraviivaiseksi. Aloitamme projektin aina yhteisellä aloitustapaamisella, jossa tarkennetaan projektin tavoitteet ja aikataulu. Sen jälkeen etenemme työpajojen avulla. Brändiuudistukseen sisältyy alla olevat palvelut tai osa näistä. Kysy lisää!

PALVELUTARJONTA

Brändiuudistukset

Brändistrategia

Brändin rakentaminen lähtee brändin ytimen kirkastamisesta eli brändistrategian luomisesta. Brändistrategia kokoaa yhteen sen, mitä brändi haluaa itsestään viestiä.

Brändin viestintä

Ydinviestit kiteyttävät houkuttelevasti yrityksenne liiketoiminnan ytimen. Ne viestivät yrityksen olemassaolon tarkoituksen, ja selkeyttää markkinointia.

Graafinen ilme

Graafinen ilme kiteyttää organisaation, tuotteen tai palvelun ytimen visuaaliseen muotoon. Sen avulla herätetään mielikuvia, ajatuksia ja tunteita ja saadaan brändi heräämään henkiin.

Markkinointitoimisto Kuplin osakas Suvi Asikainen

Suvi Asikainen

Strategia ja myynti
suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080

Markkinointitoimisto Kuplin osakas Suvi Asikainen

Suvi Asikainen

CMO, myynti, KTM
suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080