Olen ollut nyt Kuplilla harjoittelussa neljä kuukautta. Näiden neljän kuukauden aikana olen oppinut hurjasti digimarkkinoinnista. Nyt kerron tarkemmin kuka olen ja miten päädyin Kuplille.

Miten päädyin Kuplille?

Suoritan tällä hetkellä Kuplille harjoittelua, joka alkoi joulukuussa 2019. Päädyin Kuplille Saranen Consultingin kautta, jonka kautta osallistun Digital Growth Academyyn. Digital Growth Academy on rekrytointikoulutusohjelma ja meille järjestetään kerran viikossa koulutus liittyen digitaaliseen markkinointiin alan ammattilaisten vetämänä.

Kiinnostukseni digitaaliseen markkinointiin heräsi jo aiemmin, ja pääsinkin Googlen järjestämään kolmen viikon koulutukseen Digikoordinaattoriksi. Kyseinen koulutus oli johdatus digimarkkinoinnin pariin ja kiinnostukseni sitä kohtaan kasvoi. Nälkä kasvaa syödessä – vai miten se menikään. Lopulta tiemme Kuplin kanssa kohtasivat, ja siitä alkoi yhteinen matkamme.

Työnkuvani Kuplilla

Työskentelen Kuplilla Digital Marketing Traineena. Työtehtäviini kuuluvat Google Ads -mainonnan suunnittelu ja toteuttaminen sekä WordPress-verkkosivujen suunnittelu. Olen päässyt työtehtävieni lisäksi myös tutustumaan muihin tehtäviin kuten blogitekstien kirjoittamiseen, hakukoneoptimointiin sekä osallistumaan asiakastapaamisiin.

Toteutan asiakkaillemme Google Ads -mainontaa. Olen päässyt suunnittelemaan alusta asti kampanjoita ja kehittämään niitä tulosten perusteella. Harjoitteluni aikana olen päässyt osallistumaan erilaisiin verkkosivuprojekteihin. Verkkosivuprojekteissa olen suunnitellut verkkosivuja, avustanut teknisissä toteutuksissa sekä toteuttanut käyttökoulutusmateriaaleja.

Mikä tekee Kuplista viihtyisän työpaikan?

Kuplista viihtyisän työpaikan tekee tiivis yhteistyö mukavien työkavereiden kanssa, tiimin yhteinen onnistumishetki viikottain sekä monipuoliset työtehtävät. Tiimin sisällä toimii saumaton yhteistyö ja kaikki ovat valmiita auttamaan toisiaan. Tiimissämme on mahtavaa osaamista eri alueilta ja on ollut mahtava saada oppia alan rautaisilta ammattilaisilta.

Järjestämme viikottain onnistumishetken tiimin kesken. Jokainen saa jakaa viikon onnistumisia ja on kiva kuulla missä muut ovat onnistuneet viikon aikana sekä jakaa omat onnistumiset. Keräämme onnistumiset purkkiin ja niihin on mukava palata myöhemmin katsomaan tiimin onnistumisia.

Kupli on tarjonnut alusta asti monipuolisia työtehtäviä ja olenkin päässyt tekemään erilaisia työtehtäviä digimarkkinoinnin parissa. Tämä tekee työstä monipuolista ja työpäivistä mielenkiintoisia sekä vaihtelevia.

Kupli on kokenut digimarkkinointikumppani. Jos kaipaat lisäpuhtia markkinoinnin tekemiseen ja ymmärrystä tulosten seurantaan, tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Camilla Söderlin
Digital Marketing Trainee
camilla.soderlin@kupli.fi

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: