Taitoloikka on digitaaliseen markkinointiin ja verkkokauppaan keskittynyt verkkokoulutuspalvelu, jota olemme kehittäneet kuluneen kevään ja kesän aikana. Nyt Taitoloikka on avannut ovensa opiskelijoille!

Taitoloikka on suunniteltu alusta asti erityisesti yrittäjiä ja oppilaitoksia varten. Uskomme, että sekä yrittäjät että opiskelijat ja opettajat voivat hyötyä kursseista erityisen paljon ja saada uusia oppimis- ja oivaltamiskokemuksia kurssien kautta. Kursseilla lähdetään liikkeelle aivan digitaalisen markkinoinnin perusteista, joten ennakkotietoja ei tarvita. Kunkin kurssin lopuksi saa suoritettua sertifikaatin, joka toimii myös todistuksena omasta osaamisesta.

Kursseilla seikkailee Taito Loikka -niminen hahmo (kuvassa), joka jakaa vinkit opiskelijoille oman yritystoimintansa kautta. Taidolla on nimittäin oma puuverstas, jonka tuotteita hän myy omassa pajassaan sekä verkkokaupassa, jolla on kansainvälistymisaikomuksia.

13 erilaista verkkokurssia

Taitoloikasta löydät alkuvaiheessa 13 erilaista kurssia, jotka on jaoteltu kolmeen kategoriaan:

  1. Verkkokauppa ja sen digitaalisen markkinoinnin suunnittelu
  2. Sosiaalisen median perusteet
  3. Googlen hyödyntäminen markkinoinnissa

Kursseja voi ostaa yksittäin tai koko kategorian sisältävinä paketteina. Mahdollista on ostaa myös koko 13 kurssin kokonaisuus. Kun kurssit on suoritettu, on osallistujalla vahva pohja lähteä tekemään digitaalista markkinointia. Myöhemmin, mikäli kiinnostusta löytyy, on tulossa myös syventäviä jatkokurssikokonaisuuksia.

Tutustu Taitoloikkaan www.taitoloikka.fi ja ilmoittaudu kursseille!