Saimme lokakuussa uuden kuplilaisen, kun Elina Skön aloitti Kuplilla markkinoinnin suunnittelun harjoittelijana Sarasen koulutusohjelman kautta. Elina on aluksi perehtynyt etenkin Google-mainonnan puoleen, mutta tulee harjoittelun aikana perehtymään myös erityisesti sosiaalisen median mainontaan sekä markkinoinnin kokonaisvaltaiseen suunnitteluun.

Miten päädyit Kuplille?

”Viime vuodet olen työskennellyt matkailualan IT-yrityksessä B2B-asiakkuuksien hoidon parissa. Hiljattain valmistuttuani palveluliiketoiminnan maisteritason tutkinto-ohjelmasta minulle oli kirkastunut halu lähteä syventämään osaamistani verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin maailmaan. Siihen sopivalta tuntuva väylä löytyi Saranen Consultingin järjestämästä e-Commerce Pro -nimeä kantavasta rekrytoivasta koulutusohjelmasta.

Puoli vuotta kestävässä koulutuksessa osallistun viikoittain erilaisiin Sarasen järjestämiin asiantuntijakoulutuksiin, samalla kun etenen Googlen digitaalisen markkinoinnin koulutuspolulla ja sovellan oppimaani käytännössä työskennellessäni markkinoinnin suunnittelija harjoittelijana Kuplilla. Saranen Consulting siis mätchäsi minut ja Kuplin!”

Millaiset ensivaikutelmat sinulla on Kuplista?

”Koen, että olen tällä hetkellä sataprosenttisesti oikeassa paikassa. Olen ollut todella tyytyväinen Kuplilla saamaani vastaanottoon, perehdytyksiin ja innostavaan tiimiin. Kuplilla töitä tehdään todella asiakaslähtöisesti, mikä istuu myös täysin omaan haluuni toteuttaa liiketoimintaa.”

Mikä markkinointialassa erityisesti viehättää?

”Eniten markkinointialassa viehättää sen monipuolisuus kuin myös luovuuden hyödyntämisen mahdollisuudet osana liiketoimintaa. Tärkeäksi koen sen, että pääsen yhdistämään monia eri itselleni luontaisia asioita, hyödyntämään vahvuuksiani ja kehittämään osaamistani uusilla osa-alueilla. Koen onnistuneeni, kun voin olla toisille hyödyksi, eli löytäessä parhaat ratkaisut edistämään asiakkaan liiketoimintaa. Markkinoinnin suunnittelijan työ Kuplilla mahdollistaa sekä luovan että analyyttisen puoleni yhdistämisen. Työssä keskeistä on asiakaslähtöinen ajattelutapa sekä kohdeyleisön ymmärrys.”

Mitä puuhaat vapaa-ajallasi?

”Vapaa-aikaani kuluu eniten koirani kanssa lenkkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen. Liikuntamuodoista myös jooga on kulkenut jo useamman vuoden mukana. Muuta mieluisaa puuhaa ovat vaihtelevat luovat projektit, kuten esimerkiksi maalaaminen, valokuvaus ja erilaiset käsityöt äänikirjoja tai musiikkia kuunnellen. Elokuvista ja televisiosarjoista suosikkigenreni on scifi.”

Koko tiimi on innoissaan uudesta kuplilaisesta, tervetuloa tiimiin Elina!