8.00 Aamukahvit on juotu, puurot ja kevyt aamu-ulkoilu lähimetsässä tehty, joten on aika siirtyä töiden pariin. Olemme maaliskuusta asti tehneet lähes ainoastaan etätöitä ja myös tänään tiedossa on etäpäivä. Käyn heti aamusta läpi sähköpostit ja lähetän viestejä pariin aiemmin lähteneeseen tarjoukseen liittyen. Saamme myös heti aamusta tarjouspyynnön brändin uudistamisesta, johon vastaan.

9.00 Pidämme tiimin kanssa joka aamu kevyen Google Meet -tuokion, jossa käymme läpi kuulumisia ja päivän ohjelmaa. Yhteisen tuokion jälkeen katsomme Ainon kanssa läpi vielä klo 10 palaverin asioita. Tässä välissä ehdin myös briiffaamaan uutta projektia Sannalle, joka aloittaa asiakkaamme uuden laskeutumissivun luomisen, tätä on tarkoitus esitellä huomisessa palaverissa, joten aluksi teemme kevyen luonnoksen.

10.00 Asiakkaan kanssa etäpalaveri. Työstämme laajaa kuvitustyötä, johon Aino on luonut uusia vedoksia ja käymme asiakkaan kanssa näitä läpi välipalaverissa. Katsomme töihin pieniä viilauksia ja toteamme yhdessä, että kokonaisuus alkaa näyttää jo oikein hyvältä. Tapaamisen jälkeen katsomme Ainon kanssa vielä projektin kokonaisuutta läpi.

11.00 Asiakaspalaverin aikana Suvi on julkaissut uusimman Kupli ja yritä -podcast-jaksomme, jossa aiheena on ”Vähintään 6 viikkoa lomaa vuodessa ja vapaat viikonloput” eli puhumme hyvinvoinnista eri näkökulmista ja jaamme omia kokemuksia hyvinvoinnin ylläpitämisestä. Jos aihe kiinnostaa, pääsette kuuntelemaan jakson Spotifystä tai Soundcloudista.

Kirjoitan myös oman pienen tekstin podcastin julkaisusta LinkedIniin, jotta mahdollisimman moni aiheesta kiinnostunut verkostoni jäsen pääsisi kuuntelemaan podcastimme.

11.30 Lounasaika.

12.30 Olemme työstäneet Kuplin omaa strategiaa ja palvelukokonaisuutta erityisesti ensi vuotta ajatellen. Työstän uusia palvelukuvauksia Suvin kanssa ja teemme suunnitelman niiden julkaisun aikataulusta.

14.00 Vastailen asiakkaiden sähköposteihin ja käyn läpi Suvin kanssa laajaa tarjousta, joka on lähtemässä toivottavasti tulevalle asiakkaallemme. Saamme myös uuden tarjouspyynnön ja sovin puhelinpalaverin siihen liittyen huomiselle.

15.00 Nappaan iltapäiväkahvit ja katson mediaseurannan tulokset ja luen mielenkiintoiset jutut alalta. Suurinta kiinnostusta on herättänyt viime päivinä Google Analyticsin uudistus, johon tutustun parin artikkelin verran tarkemmin.

15.30 Käyn läpi Sannan tekemän Sijoittajaviestinnän palveluun liittyvän raportin, jota käymme yhteistyökumppanimme Attentionin kanssa huomenna läpi, mielenkiintoisia lukuja ja kehityskohteita on noussut esiin ja näistä on mukava keskustella lisää Helenan ja Riston kanssa.

16.00 Valmistelen vielä pienempiä töitä huomiselle ja vastailen viimeisiin sähköposteihin.

16.30 Työpäivä on pulkassa, joten huikkaan Slackissä tiimille heipat ja lähden illan harrastuksiin.

 

Kupli on strateginen ja aikaansaava markkinointitoimisto Helsingissä. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Mari Orpana


Mari Orpana

mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: