Oletko hiljattain omaksunut jotain uutta? Kohtaatko jatkuvasti uutta opittavaa ja sisäistettävää digitalisoituvassa maailmassamme? Jatkuva oppiminen on jokapäiväistä puuhaa. Hyppele siis rohkeasti oppimisen polulla ja nauti elämän tuomista kokemuksista.

Jokainen hetki muovaa sinua

Kohtaamme päivittäin uusia tilanteita, jotka horjuttavat omia uskomuksia ja ajatuksiamme, ja niistä kumpuava muutos johtaa meitä kohti jatkuvaa sisäistä kasvua. Vuorovaikutuksessa toisten kanssa opimme elämän tärkeitä taitoja ja kasvamme, jotta olisimme valmiita kohtaamaan tulevaisuuden uudet haasteet. Pikkuhiljaa kurotamme kohti parempaa itseämme ja kasvatamme tietojamme ja taitojamme niin henkilökohtaisessa elämässämme kuin ammatillisesti.

Opi jokaisesta kokemuksesta

Haastan sinut miettimään hetkeksi sitä, mitä olet tänään oppinut. Kohtasitko haastavia hetkiä tai jouduitko pinnistelemään jonkin asian eteen tavallista enemmän? Mistä tilanne sai alkunsa ja mitä se saattoi sinulle opettaa? Voisiko tästä päivästä löytyä jotakin, joka kantaisi hedelmää myös huomiseen?

On aika katsoa peiliin ja nähdä itsensä yhä uudestaan ja uudestaan. Muovautuvana ja uudistuvana henkilönä. Anna itsellesi mahdollisuus muutokseen ja ota opiksesi omasta elämästäsi, sillä siitä kumpuavat omat voimavarasi.

Innostu myös töissä

Jatkuva oppiminen on varsinkin digitaalisessa markkinointitoimistossa jokapäiväistä puuhaa. Datan analysointi, yhteiskunnan kehityksen seuranta ja tulevaisuuden suunnittelu ovat työpaikalla olennaisia jatkuvan kasvun ja kehityksen työvaiheita. Kun otat arkiseen uurastukseen mukaan hieman iloa, raikkaita mielipiteitä ja avointa mieltä, voi päivästäsi kehkeytyä varsin mukaansatempaava, uutta energiaa luova ja opettavainen. Työyhteisössä yhdessä tekeminen ja kehittyminen ovat sitä arjen elämän suolaa, joka tuo väriä ja iloa työhön. Anna siis innostuksen loistaa oppimisen polullasi ja valmistaudu ottamaan elämäsi luovasti vastaan. Huumorilla.

Nyt ja tässä

Me Kuplilla elämme jokainen omaa unelmaamme. Haluamme kasvaa jatkuvasti kohti huomista ja sen tuomia mahdollisuuksia. Ole mukana matkallamme ja osallistu, jaa ja kerro omista tavoitteistasi meille! Me haluamme auttaa yrityksiä ja erityisesti henkilöstöä kohti parempaa viestintää ja markkinointia. Syksyllä starttaa Kuplin markkinoinnin koulutukset, sillä haluamme jakaa kartuttamaamme tietoa digitaalisesta markkinoinnista ja kohdata huomisen mahdollisuudet yhdessä sinun kanssasi!

 

 

Suvi Rosqvist

Suvi on Kuplin Social Media Specialist,
ja ottaa haltuun haasteen kuin haasteen.

suvi.rosqvist@kupli.fi

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: