Instagramissa on tapahtunut paljon uutta! Nyt voit ottaa kauniita kuvia uusilla talveen sopivilla suodattimilla, lisätä hauskoja tarroja yhä suuremmasta valikoimasta tai kuvata hauskoja videoita Superzoomin avulla. Lisäarvoa tuottavat uudistukset ovat ilahduttaneet käyttäjiä ja edistäneet käyttökokemusta kohti viihdyttävämpää ja hauskempaa sosiaalista mediaa.

Uudet suodattimet

Käyttääksesi uusia suodattimia, pyyhkäise oikealle avataksesi kamera ja näpäytä kasvokuvaa oikeassa alareunassa. Filttereistä löytyy esimerkiksi kultaisen kimalteleva lomameikki ja ihastuttava jäisen huurteinen ikkuna, johon voit itse piirtää vaikka tonttulakin.

Lisää tarroja

Iloksemme Instagramin tarravalikoima on myös uudistunut ja käytössä on nyt ajankohtaisia jouluisia tarroja! Sesongin mukaan on kiva valita erilaisia tarroja, joilla voit koristella kuvasi. Ota vaikka luminen kuva ja lisää siihen lasketteleva pingviini kaulahuivi viihottaen tai joulukuusi lahjoineen. Yksinkertaiseenkin kuvaan saat paljon tarinaa ja tunnelmaa osuvilla tarravalinnoilla. :)

Superzoom

Jos innostut tekemään videoita, niin Instagramin viimeisin päivitys tarjoaa siihenkin jotain uutta. Superzoomilla voit luoda hauskoja videoita, joihin liittyy uusia dramaattisia äänitehosteita kuten “Bounce”, “Beats” tai “TV Show”.

Filtterit

Jos omistat iPhonen, saat käyttöösi Instagramin uusia filttereitä. Voit lisätä kuviisi uutta värimaailmaa helpoilla värivaihtoehdoilla.

Vinkki!
Kokeile suodattimen käyttöä myös normaaliin kuvaan, sillä jotkut suodattimet toimivat myös normaalilla kännykän kameralla, eli aina ei tarvitse ottaa selfietä.

 

Tutustu sosiaalisen median ja sisältömarkkinoinnin palveluihimme. Ole reippaasti yhteydessä, kohdataan huominen yhdessä!

 

Suvi Rosqvist

Suvi on Kuplin Social Media Trainee,
joka omaksuu nopeasti somen uudet tuulet
ja ottaa haltuun haasteen kuin haasteen.

suvi.rosqvist@kupli.fi

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: