Kampanjasuunnittelu

Luomme tulokselliset ja vaikuttavat monikanavaiset kampanjakokonaisuudet organisaatiollenne, tuotteellenne tai palvelullenne. Kampanjat lähtevät liikkeelle huolellisella suunnittelulla, jonka jälkeen toteutamme luovat sisällöt ja toteutamme jakelun. Myös pienemmät kampanjat yksittäisiin kanaviin esimerkiksi Googleen tai valittuun sosiaalisen median kanavaan onnistuvat toimestamme.

Kanssamme projektit saadaan aina nopeasti liikkeelle ja työ valmistuu huolellisen ja laadukkaan suunnittelun ja toteutuksen kautta.

PALVELUTARJONTA

Kampanjasuunnittelun palvelut

Kampanjasuunnittelu ja -konseptit

Onnistuneen kampanjan taustalla on tehokas kampanjasuunnitelma, jossa yhdistyy tavoitteiden asettaminen, luovat, kekseliäät sisällöt, testaus ja jakelu sekä lopulta saavutetut tulokset.

Lue lisää

Sosiaalisen median mainonta

Toteutamme asiakkaillemme jatkuvaa mainontaa sosiaalisessa mediassa, yksittäiset kampanjat sekä suuremmat monikanavaiset kampanjakokonaisuudet.

Lue lisää

Google-mainonta

Google-mainonnan ja erityisesti hakusanamainonnan avulla saadaan kohderyhmä tavoitettua silloin, kun ostaminen on todennäköisintä – kun he etsivät tuotteita tai palveluita.

Lue lisää

Kampanjasivustot

Luomme tyylikkäät ja toimivat WordPress-sivut, kuten kampanjasivustot, jotka vastaavat organisaationne tarpeita sekä tukevat liiketoimintaa ja markkinointia parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

  Henna Viertoma

  Projektipäällikkö
  henna.viertoma@kupli.fi
  +358 40 707 9150

  OTA YHTEYTTÄ

  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

   Henna Viertoma

   Projektipäällikkö
   henna.viertoma@kupli.fi
   +358 40 707 9150