Koulutukset – Kupli Academy

Haluamme, että yritykset tekevät parempaa digitaalista markkinointia. Tämä päämäärä mielessä perustimme Kupli Academyn.

Kupli Academy tarjoaa laadukkaita digimarkkinoinnin koulutuksia yrityksille ja yrittäjille. Jokainen koulutus on rakennettu selkeäksi paketiksi käytännön esimerkkien kautta.

Digitaalisen markkinoinnin koulutuksemme on jaettu työpajoihin, joissa pääset konkreettisesti käsiksi aiheeseen sekä koulutuksiin, joissa saat ohjeet ja vinkit suunnittelemiseen ja tekemiseen – luot esimerkiksi liikevaihtoa kasvattavan sisältösuunnitelman tai kohdennettuja mainoksia Facebookiin ja Instagramiin Business Managerissa.

Meillä et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai termien tuntemusta, sillä opetamme asiat selkeästi ja askel kerrallaan. Jo perusasiat hallitseva voi kehittää Academyssa osaamistaan edelleen. Meillä koulutuksen ohjelmaa ei tarvitse noudattaa pilkuntarkasti – räätälöimme aina sisällön vastaamaan osallistujien toiveita ja osaamista.

Kaikki koulutuksemme ovat ammattilaisten vetämiä, ja järjestetään joko asiakkaan tai Kuplin tiloissa Helsingin Pohjoisesplanadilla. Ota yhteyttä niin järjestetään juuri teidän yrityksellenne sopiva koulutus!

Koulutusten vetäjät Suvi Asikainen ja Mari Orpana

Koulutusten vetäjät

Digitaalisen markkinoinnin osaajaksi sinut kouluttavat alan rautaiset ammattilaiset ja Kuplin Oy:n perustajat Suvi Asikainen ja Mari Orpana.

Esimerkkejä koulutussisällöistä

Facebook ja Instagram yrityskäyttöön

Tässä työpajassa luot yritystilit Facebookiin ja Instagramiin ja opit tarvittavat käytännön taidot ylläpitämistä varten.

Konkreettinen sisältösuunnitelma someen

Työpajan aikana opit sisältösuunnitelman tekemisestä, jonka jälkeen rakennat omalle yrityksellesi 3 kuukauden julkaisusuunnitelman käyttämiisi kanaviin.

Facebook- ja Instagram-mainonnan kehittäminen

Opi mainostamaan tehokkaammin: tässä koulutuksessa saat perusteellisen perehdytyksen Facebookissa ja Instagramissa mainostamiseen ja vauhditat markkinointiasi.

Google Ads -perusteet

Koulutuksen jälkeen hallitset Google Adsin perusteet, joilla pääset jo pitkälle mainonnan käynnistämisessä ja ylläpitämisessä.

Yritysblogin hakukoneoptimointi ja laadukkaan tekstin tuottaminen

Koulutuksen jälkeen osaat kirjoittaa laadukasta, hakukoneoptimoitua sisältöä yrityksesi blogiin.

Hyödynnä LinkedIniä yrityksen markkinoinnissa

Koulutuksessa opit, miten voisit hyödyntää LinkedIniä yrityksesi markkinoinnissa mahdollisimman tehokkaasti.

Räätälöimme markkinoinnin koulutuksia yritysten tarpeisiin. Kysy lisää: info@kupli.fi tai 040 480 3882