Kupli Academy – yrittäjän digimarkkinoinnin tukena

Kupli Academy avautui eilen ja on saanut jo nyt todella hienon vastaanoton. Kupli Academyn taustalla on ajatus siitä, että kaikilla olisi helposti ja kätevästi saatavilla ymmärrettävää ja käytännönläheistä perustietoa digitaalisen markkinoinnin perusteista sekä käytännön tekemisestä.

Materiaaleja eri aihealueista

Kupli Academyyn tulee hiljalleen materiaaleja ja erilaisia verkkokursseja, joissa voit oppia digimarkkinoinnin perusasioita. Materiaalit tulevat eri aihealueiden mukaan ja nyt materiaaleja löytyy Facebookista, WordPressistä ja markkinoinnin suunnittelusta. Materiaaleistamme löydät muun muassa ohjeistuksen siitä, miten yritykselle perustetaan Facebook-sivut sekä ohjeistusta siihen, mistä kannattaa lähteä liikkeelle, kun mietit sosiaalisen median strategiaa.

Ensimmäinen verkkokurssi alkaa 3.4.2017

Kupli Academyssä järjestetään verkkokursseja ja ensimmäinen verkkokurssi alkaa 3.4.2017. Aiheena on WordPress-verkkosivujen tekeminen yritykselle. Kurssi rakentuu kahdeksasta osiosta ja voit käydä ne aivan omassa tahdissa. Omalle sivustolle voi tehdä etusivun, alasivuja, blogin sekä yhteystiedot-sivun, jossa on myös yhteydenottolomake. Koodausosaamista ei tarvita ja kurssilaisille luodaan oma keskusteluryhmä, jossa voi kysyä ja pohtia eri aiheita muiden kanssa. Ilmoittaudu kurssille heti lähettämällä meille sähköpostia info@kupli.fi tai osta kurssi suoraan Kupli Academystä.

 

Mari Orpana

Mari Orpana
Mari on markkinoinnin KTM, monitoiminainen, joka saa asioita tapahtumaan.
Hän suunnittelee, opettelee, tekee ja kokeilee aina yhtä suurella innolla, milloin
betonilamppukurssilla, ja milloin WordPressin koodinpätkiä tutkien.
mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi:


Tilaa Kuplin uutiskirje suoraan sähköpostiisi: