Koulutukset – Kupli Academy

Haluamme auttaa yrityksiä tekemään parempaa digitaalista markkinointia. Tämä päämäärä mielessä perustimme avuksenne Kupli Academyn.

Kupli Academy tarjoaa laadukaita digimarkkinoinnin koulutuksia yrityksille ja yrittäjille. Jokainen koulutus on rakennettu selkeäksi paketiksi käytännön esimerkkien kautta.

Digitaalisen markkinoinnin koulutuksemme on jaettu työpajoihin, joissa pääset konkreettisesti käsiksi aiheeseen sekä koulutuksiin, joissa saat ohjeet ja vinkit suunnittelemiseen ja tekemiseen – luot esimerkiksi liikevaihtoa kasvattavan sisältösuunnitelman tai kohdennettuja mainoksia Facebookiin ja Instagramiin Business Managerissa.

Meillä et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai termien tuntemusta, sillä opetamme asiat selkeästi ja askel kerrallaan. Jo perusasiat hallitseva voi kehittää Academyssa osaamistaan edelleen. Meillä koulutuksen ohjelmaa ei tarvitse noudattaa pilkuntarkasti – räätälöimme aina sisällön vastaamaan osallistujien toiveita ja osaamista.

Kaikki koulutuksemme ovat ammattilaisten vetämiä, ja järjestetään intensiivisissä pienryhmissä Kuplin tiloissa Helsingin Pohjoisesplanadilla. Pienellä ryhmäkoolla haluamme taata koulutusten laadun ja osallistujien yksilöllisen huomioinnin. Tiiviissä ryhmässä vaihdetaan ideoita ja ajatuksia toimialojen kesken, ja saadaan uusia näkökulmia omaan tekemiseen.

Syksyn 2019 koulutukset

Facebook ja Instagram yrityskäyttöön

Tässä työpajassa luot yritystilit Facebookiin ja Instagramiin ja opit tarvittavat käytännön taidot ylläpitämistä varten.

Konkreettinen sisältösuunnitelma someen

Työpajan aikana opit sisältösuunnitelman tekemisestä, jonka jälkeen rakennat omalle yrityksellesi 3 kuukauden julkaisusuunnitelman käyttämiisi kanaviin.

Facebook- ja Instagram-mainonnan kehittäminen

Opi mainostamaan tehokkaammin: tässä koulutuksessa saat perusteellisen perehdytyksen Facebookissa ja Instagramissa mainostamiseen ja vauhditat markkinointiasi.

Google Ads -perusteet

Koulutuksen jälkeen hallitset Google Adsin perusteet, joilla pääset jo pitkälle mainonnan käynnistämisessä ja ylläpitämisessä.

Yritysblogin hakukoneoptimointi ja laadukkaan tekstin tuottaminen

Koulutuksen jälkeen osaat kirjoittaa laadukasta, hakukoneoptimoitua sisältöä yrityksesi blogiin.

Hyödynnä LinkedIniä yrityksen markkinoinnissa

Koulutuksessa opit, miten voisit hyödyntää LinkedIniä yrityksesi markkinoinnissa mahdollisimman tehokkaasti.

Koulutusten tarkemmat tiedot ja ajankohdat julkaistaan myöhemmin.

Räätälöimme markkinoinnin koulutuksia yritysten tarpeisiin. Kysy lisää: info@kupli.fi tai 040 480 3882

Koulutusten vetäjät Suvi Asikainen ja Mari Orpana

Koulutusten vetäjät

Digitaalisen markkinoinnin osaajaksi sinut kouluttavat alan rautaiset ammattilaiset ja Kuplin Oy:n perustajat Suvi Asikainen ja Mari Orpana.

”Olemme aina molemmat mukana koulutuksissa, jotta voimme varmasti huomioida jokaisen osallistujan ja käytettävissänne on meidän molempien ammattiosaaminen ja tietämys. Ethän epäröi kysyä, jos jokin koulutuksissa askarruttaa tai sinulla on toiveita tulevien koulutuksien aiheiksi. Nähdään Academyssa!”

Haluatko saada tiedon aina ensimmäisenä uusista koulutuksistamme?