Kupli markkinoinnin kumppanina – miksi markkinointi kannattaa ulkoistaa?

Me Kuplilla olemme parhaimmillamme ensisijaisesti markkinoinnin kumppanina, vaikka toteutamme toki myös yksittäisiä projekteja!

Meitä kuplilaisia yhdistää erityisesti aito halu kehittää asiakkaittemme toimintaa pitkäjänteisesti, dataan perustuen. Tarjoamme asiakkaillemme vain kokemuksemme mukaan toimivimpia ratkaisuja – mittaamme, analysoimme ja optimoimme tekemistä jatkuvasti, jotta yhdessä saavutamme parhaat tulokset. Työkulttuurimme on avoin, tasapainoinen, avulias, tehokas ja tiimityöteliäs. Se näkyy myös asiakkaillemme päin.

Miksi markkinointi kannattaa ulkoistaa kokonaan tai osittain kumppanille?

  • Toimintaa voidaan kehittää pitkäjänteisemmin saman kumppanin kanssa
  • Asiakas saa yhdestä paikasta markkinoinnin suunnittelijan, graafikon, sisällöntuottajan, mainonnan ja analytiikan osaajan murto-osalla yhden työntekijän hinnasta
  • Kumppani huolehtii, että asiat tapahtuvat suunnitellusti
  • Erikoistuneen kumppanin kautta kentän tieto ajankohtaista, kun alustat ja toiminnallisuudet kehittyvät
  • Kumppani optimoi toimia aina niin, että tehdään sitä, mikä on kannattavaa
  • Näyttävät, yrityksen kokonaisbrändiä vastaavat materiaalit onnistuvat helposti, kun tunnemme toisemme
  • Yhteistyö ja kommunikointi on vaivatonta ja mukavaa

”Yhteistyö on todella joustavaa ja mukavaa. Hommat hoituvat tehokkaasti ja asiantuntevasti. Asiakaspalvelu on ihan huippua ja asiakkaana kokee olevansa tärkeä.”

Emilia Aikio, Mtech Digital Solutions Oy

Millaisissa tilanteissa olemme kumppanina?

1. Kun markkinointi halutaan viedä uudelle tasolle

Autamme kirkastamaan sen, mitä markkinointia kannattaa tehdä ja missä, jotta asiakkaanne ja kohderyhmänne löytävät ja kiinnostuvat teistä. Teemme markkinointia aina yksilöllisiin tarpeisiin, liiketoiminta sekä tavoitteet ja tulokset edellä.

2. Kun markkinoinnista halutaan systemaattista

Markkinointi on pitkäjänteistä työtä ja onnistumisessa on kyse systemaattisesta tekemisestä. Kanssamme asiakkaamme saavat markkinointiin selkeät raamit ja toteutuksen niin, että markkinointia tehdään ja tuloksia syntyy jatkuvasti.

3. Kun halutaan ulkoistaa tietty markkinoinnin osa-alue

Lehti- ja esitetaitot, blogitekstien sisällöntuotanto ja Google Ads -mainonta. Yksi tyypillisistä yhteistyön malleistamme on myös se, että asiakas haluaa itse hoitaa sisäisesti osan markkinointitoimista ja ulkoistaa osan.

Kuplin kanssa on kaikki sujunut aivan erinomaisesti. Henkilökunta on ystävällistä, avuliasta ja asiantuntevaa. Sovitut asiat, ja vähän enemmänkin, on toimitettu aina sovitusti ja ajallaan. On helpottavaa, kun voi luottaa tärkeät markkinointiasiat osaaviin käsiin. Suosittelemme lämpimästi Kuplia kumppaniksi markkinointiin.
Mervi Korhonen, Futonnetti Oy

Miksi valita Kupli kumppaniksi?

Kun meidät valitsee kumppaniksi, saa asiakas käyttöönsä ammattilaiset niin luovan sisällöntuotannon, graafisen suunnittelun, analytiikan kuin mainonnankin saralta.

Meille toimivan yhteistyön rakentaminen on tärkeää – se, että kommunikaatio toimii ja puhallamme yhteen hiileen asiakkaittemme kanssa. Panostamme siihen, että jatkuva tekeminen on aina laadukasta ja tuloksellista.

Kirsikkana kakun päällä: meidän luotettavan tiiminne kanssa tekeminen on aina innostavaa!

Tarvitsetteko osaavaa kumppania tekemään markkinoinnistanne laadukkaampaa, tuloksellisempaa ja systemaattisempaa? Ota yhteyttä, niin valitaan jokin yleisimmistä kuukausipaketeistamme tai räätälöidään teille yrityskohtainen paketti.

Suvi Asikainen

Suvi Asikainen
Strategia ja myynti
suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi:


Tilaa Kuplin uutiskirje suoraan sähköpostiisi: