Kupli mukana uudessa Google Partners -ohjelmassa

Google Partners -ohjelma uudistuu helmikuussa ja ilolla ja ylpeydellä voimme kertoa, että olemme mukana myös nyt lanseerattavassa ohjelmassa.

Olemme tehneet asiakkaillemme Google-mainontaa heti Kuplin perustamisesta asti eli reilun 5 vuoden ajan. Vankka ammattitaito on syntynyt vuosien tekemisen tuloksena ja olemmekin onnistuneet kehittämään ja parantamaan asiakkaidemme Google-mainonnan tuloksia jatkuvasti.

Osoitus Google Ads ‑asiantuntemuksesta

Tuloksellisen tekemisen osoituksena olemme olleet viimeiset kolme vuotta Google Partners -toimisto. Uusi Partners-ohjelma lanseerataan helmikuussa 2022 ja ilolla voimme kertoa, että olemme myös tässä ohjelmassa mukana. Google Partners -ohjelmassa mukana oleminen on meille tärkeää, sillä se on osoitus laadukkaasta ja standardien mukaisesta tekemisestä, sekä siitä, että meillä on viimeisin Google Ads ‑asiantuntemus.

Google Partners -ohjelman vaatimukset

Google Partners -ohjelmassa on kolme mittaria, joiden on kaikkien ylityttävä: tulosvaatimus, mainontaan käytetty rahasumma sekä suoritetut sertifioinnit.

Partners-ohjelmaan pääsyyn vaaditaan tiukka tulosvaatimus eli hallinnoitavien tiliemme optimointipisteiden on oltava yli 70 %. Kuplilla tämä luku on reilusti yli 80 %, joten todistetusti olemme tehneet tuloksellista työtä asiakkaidemme Google-näkyvyyden eteen.

Mainontaan käytetty summa viimeisimmän 90 päivän aikana tulee olla vähintään 10 000 dollaria ja tämä summa myös ylittyy reilusti.

Kolmantena vaatimuksena on, että meillä on sertifioinnit kaikista mainonnan osa-alueista, joita laajamittaisemmin teemme, eli hakusanamainonnasta, Display- ja Shopping-mainonnasta. Lisäksi meillä on useampi asiantuntija näille osa-alueille, joka takaa sen, että voimme myös tiimillä sparrailla asiakkaidemme Google-mainonnan asioissa ja kehittää niitä yhdessä eteenpäin.

Tuloksellista Google-mainontaa asiakkaille myös jatkossa

Haluamme myös jatkossa kehittää ja olla laadukasta Google-mainontaa tarjoava markkinointitoimisto yrityksille, joille näkyvyys Googlessa on tärkeää.

Kun uusi Partners-ohjelma käynnistyy, pystymme hyödyntämään myös entistä parempia kampanjatarjouksia uusille asiakkaillemme. Jos haluat kuulla lisää Google-palveluistamme, ota yhteyttä mari.orpana@kupli.fi tai 040 480 3882 niin keskustellaan lisää!

 

Mari Orpana

Mari Orpana
mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi:


Tilaa Kuplin uutiskirje suoraan sähköpostiisi: