Lämmin kesäkuu alkaa olla takana ja kesälomat ovat alkaneet pyöriä kaikilla työpaikoilla Suomessa, niin myös Kuplilla. Toimistomme ei kuitenkaan mene kiinni missään vaiheessa, vaan lomailemme lomittain, eli Kuplilla on henkilökuntaa töissä läpi kesän tekemässä markkinointia nykyisille ja uusille asiakkaillemme. Heinä- ja elokuu onkin hyvää aikaa laittaa esimerkiksi graafinen ilme kuntoon ja suunnitella tulevan markkinoinnin askelmerkkejä markkinointistrategian kautta. Ota yhteyttä, jos esimerkiksi markkinointi tai yritysilme kaipaa kehittämistä!

Graafisella suunnittelulla ilme ja materiaalit uuteen uskoon vielä kesän aikana

Meiltä voit tilata mitä vain yhdestä esitteestä kokonaiseen yritysilmeeseen asti. Yrityksen visuaalinen ilme vaikuttaa kohderyhmien siitä saamaan vaikutelmaan ja erottaa sen kilpailijoista. Se viestii luotettavuudesta, persoonallisuudesta ja ammattitaidosta.

Kuplin graafisen suunnittelun palveluihin kuuluu organisaation visuaalisen identiteetin luominen. Tarvitsittepa osaajaa valokuvien ottamiseen, yritysilmeen, verkkosivujen ulkoasun, logon, typografioiden tai käyntikorttien suunnitteluun, me loihdimme puhuttelevat ja tyylikkäät graafiset materiaalit juuri teidän yrityksenne tarpeisiinne sopiviksi.

Markkinoinnin suunnittelu käyntiin strategian avulla

Markkinointistrategian laatiminen on hyvä alku yrityksen markkinoinnin käynnistämiselle tai sen suunnan uudelleenmäärittelylle. Kuplin luomasta strategiasta saat uutta näkemystä ja ajatuksia joko itse toteutettuun tai ulkoistettuun markkinointiin.

Kun strategiassa on kirkastettu markkinoinnin tavoitteet ja kohderyhmät sekä määritelty yrityksenne asema kilpailijoihin verrattuna, on toimenpiteet helpompi viedä käytännön tasolle. Lähdetäänkö suunnittelemaan teille markkinointia jo kesällä?

Ota yhteyttä!

2.7.2020 asti kaikissa markkinoinnin asioissa voit olla yhteydessä Mariin mari.orpana@kupli.fi (040 480 3882) tai Suviin suvi.asikainen@kupli.fi (040 584 6080)
3.-17.7.2020 Mariin, mari.orpana@kupli.fi (040 480 3882)
20.7.-31.7.2020 Tiiaan, tiia.moilanen@kupli.fi (040 768 6496)
3.8.2020 alkaen Suviin, suvi.asikainen@kupli.fi (040 584 6080)

 

Suvi Asikainen
Co-Founder
Katsotaanko yhdessä, miten teidän
yrityksenne markkinointia
voidaan tehostaa?

suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: