Tänään 3.1. on juhlapäivä, kun Kuplin kakkuun tulee jo 3 kynttilää! Niin taas yksi vuosi on vierähtänyt ja nyt kun uusi vuosikymmen alkaa, aloittaa Kupli jo neljännen toimintavuotensa. Kiitos siitä, että mennään kovaa vauhtia eteenpäin kuuluu tietysti huipputiimillemme sekä innostaville asiakkaillemme. Mitä odotamme vuodelta 2020?

Hyvää jatkuvaa yhteistyötä nykyisten asiakkaiden kanssa

Pitkäaikaisimmat asiakkaamme ovat olleet matkassamme jo kolme vuotta ja osa tullut mukaan vuosien varrella – iso kiitos kaikille nykyisille asiakkaillemme! Jatketaan siis samaan malliin hyvää yhteistyötä kaikkien nykyisten asiakkaidemme kanssa.

Uusia asiakkuuksia

Nykyisten asiakkuuksien lisäksi havittelemme tietysti myös uusia asiakkaita, sekä markkinointipalveluillamme että sijoittajaviestinnän palvelullamme. Minulla ja Marilla onkin tiedossa matkoja ympäri Suomen, kun pääsemme tapaamaan uusia potentiaalisia asiakkaita.

Uusia lisäyksiä tiimiin

Kuplin markkinointiassistentin rekryssä hakuaika päättyi juuri, joten odotamme saavamme innokkaan markkinointiassistentin tiimiimme heti alkuvuodesta. Myöhemmin, jos kaikki menee suunnitellusti, on Kuplille aukeamassa myös lisää paikkoja.

(Ehkä) uusia toimitiloja

Tilamme ovat tällä hetkellä viihtyisät ja loistavalla paikalla ydinkeskustassa, mutta jos saamme monta uutta tiimiläistä, voi alkaa tila käydä vähiin kohta. Silmät ovatkin  jo auki potentiaalisille toimitiloille – katsotaan, tuleeko muutto ajankohtaiseksi jo tänä vuonna!

Suvi Asikainen
CMO, Co-Founder
Katsotaanko yhdessä, miten teidän
yrityksenne markkinointia
voidaan tehostaa?

suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: