Kuplin toiminnan aikana meillä on ollut yli 100 asiakasta, eli olen päässyt tutustumaan ainakin lähes sadan yrityksen liiketoimintaan ja kehittämään tavalla tai toisella näiden yritysten markkinointia. Osa töistämme on projektiluontoisia ja joidenkin asiakkaidemme kanssa yhteistyö on jatkunut tähän päivään asti lähes Kuplin perustamisesta asti. Nämä tarinat ovat hienoja ja erityisesti pitkäjänteinen yhteistyö inspiroi ja innostaa itseäni päivästä toiseen.

Liiketoiminta ja markkinointi kulkevat käsi kädessä

Useimmiten yhteistyö liittyy vahvasti markkinointiin, mutta olemme päässeet ratkaisemaan myös liiketoiminnan kannalta keskeisiä kysymyksiä. Liiketoimintaa onkin mahdotonta erottaa markkinoinnista ja ne kulkevat erottamattomasti käsi kädessä.

Kohtaamiset inspiroivat

Itse nautin työssäni eniten asiakkaiden haasteiden ratkaisemisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Kaikki lähtee mielestäni kommunikoinnista ja viestinnästä, miten kohtaamisissa saadaan synnytettyä yhteinen ymmärrys tavoitteista ja toimista, mitä lähdetään tekemään. Tärkeintä onkin tarkka kuunteleminen ja kysymysten kysyminen, niiden avulla päästään jo todella pitkälle. Usein sen jälkeen on myös helpompi lähteä miettimään parasta ratkaisua ja keskustelemaan siitä.

Kohtaamiset voivat olla lyhyempiä tai pidempiä, mutta mielestäni ne ovat aina arvokkaita, sillä uskon, että kaikki voimme oppia toisiltamme – ja yhdessä tekemällä syntyvät parhaat tulokset!

 

Mari Orpana


Mari Orpana

mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: