#PuheKuplilla-blogissa on aikaisemmin julkaistu kirjoituksia yksittäisistä työpäivistäni, mutta nyt olisi vuorossa tarkempi esittely siitä, kuka olen, miten päädyin Kuplille ja mikä työssäni on parasta.

Miten päädyin Kuplille?

Tulin Kuplille töihin harjoittelun kautta syyskuussa 2018. Hain tuolloin uutta suuntaa uralleni markkinoinnin parista työskenneltyäni useamman vuoden tapahtuma-alalla. Kipinä digimarkkinointiin syttyi edellisessä työpaikassani, jossa suunnittelin mainosmateriaaleja ja pääsin seuraamaan lähietäisyydeltä myös digimainonnan tuloksia. Vastasin myös nettisivujen päivittämisestä ja kehittämisestä, mikä on ollut hyvä pohja nykyisen työnkuvani muotoutumisessa.

Työnkuvani Kuplilla

Nykyinen tittelini Kuplilla on Digital Marketing Coordinator. Vastuutehtäviini kuuluvat Google Ads -mainonnan suunnittelu ja toteuttaminen sekä WordPress-verkkosivujen suunnittelu. Ennen harjoittelun aloittamista olin perehtynyt itsenäisesti Google Analyticsiin ja Google Adsiin sekä suorittanut niiden sertifikaatteja, joten pääsin hyödyntämään ja syventämään opittuja taitoja.

Suunnittelen Google Adsiin sekä hakusana- että display-kampanjoita. Seuraan mainoskampanjoiden kehitystä ja teen muutoksia saatujen tulosten perusteella. Verkkosivujen osalta suunnittelen ulkoasut, vastaan sivujen teknisestä toteutuksesta ja pidän koulutuksia nettisivujen käyttöön. Teen myös verkkosivujen seurantaan liittyviä tehtäviä, kuten hakukoneoptimoinnin kehittämistä. Kuluneen vuoden aikana olen myös edistänyt sisäistä datakehitysprojektia.

Voit perehtyä tarkemmin työpäivieni kulkuun näiden blogikirjoitusten kautta:

Kuplin Project Coordinator – millainen on Sannan työpäivä?

Sannan työpäivä – millainen on kuukauden ensimmäinen maanantai markkinointitoimistossa?

Mikä tekee Kuplista viihtyisän työpaikan?

Markkinointitoimistossa jokainen työpäivä on erilainen, joten mielenkiinto säilyy yllä, vaikka vastuutehtävät ovatkin pysyneet pääosin ennallaan. Työni parhaita puolia ovat tehtävien monipuolisuus ja jatkuva oppiminen. Verkkosivujen osalta saan usein vapaat kädet toteutukseen, joten pääsen tekemään rutiinitehtävien rinnalla myös luovaa työtä. Parasta työssäni on, kun saan muutosta aikaiseksi ja tuloksia syntyy. Koen, että mielipiteilläni on väliä ja pystyn omalla panoksellani kehittämään toimintaa.

Kuplista viihtyisän työpaikan tekee tiivis työyhteisö ja monipuoliset työtehtävät. Töihin on kiva tulla, kun yleinen fiilis on positiivinen ja rento, vaikka päivät ovatkin toisinaan hyvin hektisiä. Pienen tiimin etuna on se, että jokaiseen tutustuu paremmin ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

 

Sanna Pyylampi
Digital Marketing Coordinator
Sanna on Google-mainonnan ja verkkosivujen suunnittelija, joka innostuu tuloksen tekemisestä ja muutosten aikaansaamisesta.
sanna.pyylampi@kupli.fi

 

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: