Kuplin alkuvuosi on ollut kiireistä ja samalla erittäin antoisaa aikaa. Olemme saaneet vahvistusta tiimiimme, kun Päivi aloitti tammikuussa ensin harjoittelijana ja sittemmin siirtyi harjoittelusta työntekijäksi Junior Copywriterin rooliin. Nyt meillä on tiimissä neljä upeaa jäsentä ja tällä kokoonpanolla pystymme palvelemaan asiakkaita entistäkin paremmin.

Alkuvuoden aikana meidät on valittu myös markkinointikumppaniksi useaan yritykseen, josta olemme todella innoissamme. Jos mahdollista, niin vieläkin onnellisempia olemme siitä, että useat asiakassuhteemme ovat säilyneet jo yli vuoden ajan eli melkein läpi koko Kuplin historian – ja Kupli on luotettu yhteistyökumppani edelleen.

Teimme asiakkaillemme maalis-huhtikuun vaihteessa asiakaskyselyn, johon asiakkaamme pääsivät vastaamaan anonyymisti ja antamaan palautetta toiminnastamme ja siitä, miten olemme onnistuneet. Meille on tärkeää saada palautetta voidaksemme kehittää toimintaamme, ja jotta pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme myös jatkossa entistä paremmin.

Vastaukset saivat ainakin itselläni punan nousemaan poskille – niin positiivista ja kannustavia vastauksia olimme asiakkailtamme saaneet.

Kyselyssä kysyimme kokemuksia muun muassa siitä, kuinka yhteistyö on kanssamme sujunut ja saimme seuraavia vastauksia:

” Erinomaisesti. Kuplin tiimi on erittäin asiantunteva, joustava ja tehokas.”

” Olemme erittäin tyytyväisiä aikataulujen, asiakkaan toiminnan tuntemisen, asiakaspalvelun suhteen.”

“Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen toimintatapaanne. Se on nopeaa, laadukasta ja palvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista.”

Kysyimme myös tarkemmin viestinnän sujuvuudesta, sillä haluamme panostaa siihen, että kaikki ovat aina ajan tasalla siitä, mitä on tapahtumassa. Lisäksi kysyimme palveluvalikoimastamme, jota kirkastamme nyt kevään ja kesän aikana entisestään. Suosittelun todennäköisyydestä ja kuinka hyvin asiakkaan tarpeet on ymmärretty saimme 5/5.

Ja ettei hehkutus loppuisi, omaa mieltäni lämmitti erityisesti myös, että olemme onnistuneet viemään Kuplin arvot käytäntöön. Siitä viesti yksi viimeisistä vastauksistamme, jossa pyydettiin kertomaan vielä lopuksi vapaasti ajatuksia yhteistyöstämme:

”Avointa. Asiakasta kuuntelevaa. Ammattitaitoista. Iloista.”

Tätä haluamme toteuttaa myös tulevaisuudessa ja selvästi olemme matkalla oikeaan suuntaan.

Kiitos upealle tiimillemme ja iso kiitos siis teille, vanhat ja uudet asiakkaamme – olette parhaita!

 

 


Mari Orpana

Mari on markkinoinnin KTM, monitoiminainen, joka saa asioita tapahtumaan.
Mietitäänkö yhdessä yrityksellenne parhaat keinot markkinointiin?
mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: