Kuplin alkukesän kuulumisia

Kesä on ainakin vehreyden perusteella täällä! Kuplin kulunut alkuvuosi on ollut vauhdin täyteinen ja muutoksia täynnä: pari tiimiläistä on jäänyt äitiysvapaalle ja olemme saaneet tiimiin uusia vahvistuksia, Hennan ja Millan. Käy lukemassa uusien kuplilaisten esittelyt, jos et ole vielä tutustunut heihin!

Mielenkiintoisia projekteja ja asiakkuuksia

Kuplilla hoidamme tuttuun tapaan jatkuvia asiakkuuksia sekä projekteja, ja meneillään onkin toinen toistaan kiinnostavampia projekteja sekä tuloksellista jatkuvaa tekemistä.
Projekteista meillä on käynnissä mm. verkkosivuprojekteja, useampia brändiuudistuksia sekä strategiakuvitusprojekteja. Jatkuville asiakkaille teemme mm. markkinoinnin suunnittelua ja kehitystä, sosiaalisen median julkaisuja, uutiskirjeitä, verkkosivuartikkeleita sekä Google-mainontaa.

Toistaiseksi olemme pitäneet vielä kaikki sisäiset sekä asiakaspalaverit etänä. Toivotaan, että tähän tulee muutos syksyyn mennessä, ja pääsemme taas turvallisesti tapaamaan asiakkaitamme kasvotusten! Uusi toimistomme odottaa jo vierailijoita.

Lomailemme lomittain

Kesäkuu lähenee ja niin myös lomakausi: ensimmäiset meiltä jäävät jo parin viikon päästä lomalle. Kuplilla kuitenkin lomailemme lomittain lomakauden kestäessä kesäkuusta elokuun loppuun, eli meillä on aina osa porukasta paikalla, eivätkä hommat pysähdy heinäkuuksikaan. Ennen lomia pääsemme koko tiimillä viettämään virkistyspäivää, jota odotammekin jo innolla.

Suvi Asikainen

Suvi Asikainen
Strategia ja myynti
suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi:


 

Tilaa Kuplin uutiskirje suoraan sähköpostiisi: