Kuplin kesäkuu on mennyt erityyppisten asiakasprojektien parissa ja ensimmäiset meistä lähtivät juhannuksesta kesäloman viettoon. Kesälomat pidämme lomittain, joten meillä on koko kesän henkilökuntaa paikalla, ole siis yhteyksissä, jos markkinoinnin palveluille tulee tarvetta kesälläkin.

Markkinointistrategioita, brändiuudistuksia ja verkkosivuja

Kesäkuussa tiimimme on työstänyt erityisesti markkinointistrategioita, brändiuudistuksia, mainontasuunnitelmia ja verkkosivuja. Osa projekteista on pidempiä ja osa saadaan valmiiksi vielä heinäkuussa, joten asiakkaamme pääsevät heti kesän jälkeen hyödyntämään uusia strategioita tai julkaisemaan tuoreet verkkosivut.

Projektien lisäksi meillä on paljon jatkuvia asiakkuuksia. Heidän kanssaan olemme muun muassa kehittäneet Google-mainontaa, kirjoittaneet hakukoneoptimoituja blogitekstejä, tehneet oppaita, päivittäneet sosiaalisen median kanavia.

Kasvu jatkuu

Kuplin kasvu jatkuu myös tänä vuonna kaikilla mittareilla. Asiakaskuntamme on laajentunut ja syksyllä olemme saamassa tiimiin uutta osaamista. Innolla odotankin jo syksyä, mutta nautitaan välissä upeasta Suomen kesästä. Jos kesänkin aikana tarvitsette markkinoinnin palveluita, meillä on osaajia töissä koko ajan. Itse jään lomalle vasta 19.7., joten ota ihmeessä yhteyttä, jos voidaan aloittaa yhteistyö jo näin kesällä.

 

Mari Orpana


Mari Orpana

Mietitäänkö yhdessä yrityksellenne parhaat keinot markkinointiin?
mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: