Kuplin kesäkuun kuulumisia: asiakastöitä ja kukkakransseja

Vaikka säät eivät tällä hetkellä kovin lämpimiä olekaan, on se myönnettävä: kesä on täällä. Kevät on sujunut Kuplilla sukkelasti erilaisten innostavien asiakastöiden parissa: työpöydällä on ollut niin kuvitusprojekteja, bränditöitä, markkinoinnin suunnittelu -projekteja, verkkosivuja sekä tietysti jatkuvia markkinoinnin asiakkuuksia, jotka sisältävät mm. markkinoinnin rullaavaa suunnittelua, sisällöntuotantoa, Google-mainontaa, sosiaalisen median orgaanisia julkaisuja sekä some-mainontaa.

Asiakastöiden lisäksi olemme ehtineet myös virkistymään tiimin kesken: toukokuun virkistyspäivässä heräteltiin luovuutta kukkapajan merkeissä. Kaikki kuplilaiset saivat kotiin vietäviksi persoonallisen hienot ovikranssit.

Valmistuneita projekteja

Uusia projekteja on aloitettu, mutta ollaan saatu myös paljon valmiiksi! Kevään aikana Työt-sivullemme on ilmestynyt useampi uusi asiakastyö, tutustu esimerkiksi näihin:

MySense by Flamingo Spa: brändin kirkastus

Flamingo Spalla oli tarve lähteä uudistamaan Day Spata, joka sijaitsee kylpylän välittömässä läheisyydessä Jumbo-Flamingon kauppakeskuksessa. Day Spasta oli tavoitteena saada entistä monipuolisempi kauneuden ja hyvinvoinnin keskus, niinpä sen visuaalisen ilmeen ja viestien täytyi tukea tätä uutta konseptia.

Waltti Solutions: kokonaisvaltainen brändityö 

TVV Lippu- ja maksujärjestelmä Oy (LMJ) halusi vaihtaa nimeään sekä kirkastaa brändiään kokonaisvaltaisesti. Tavoitteena oli kirkastaa ydinviestiä ja raikastaa ilmettä sekä miettiä, kuinka kirkastettu brändi viestitään jatkossa sidosryhmille.

Energiavirasto: strategian kuvituskuva

Energiavirasto kaipasi tekijää kokoavalle kuvituskuvalle viraston uudistuneen strategian toiminta-ajatuksesta, painopisteistä, arvoista ja visiosta.

Aloitetaanko yhteinen projekti? 

Kesä on myös hyvää aikaa laittaa käyntiin uutta projektia. Ota yhteyttä, jos kaipaat kumppania esimerkiksi brändin kirkastukseen, markkinoinnin suunnitteluun tai markkinoinnin käytännön toteutukseen!

Vaikka lomakausi starttaa Kuplilla heinäkuussa, meillä on aina osa tiimistä paikalla. Voit olla kaikissa asioissa yhteydessä info@kupli.fi.

Aurinkoista kesää!

Suvi Asikainen
Asiakkuudet & myynti
suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080

Tilaa Kuplin uutiskirje suoraan sähköpostiisi: