Kupli juhlii 3.1.2019 2-vuotissyntymäpäiväänsä, ja vuoden vaihteessa päättyi myös toinen tilikausi. Vuosi 2018 oli kaikilla mittapuilla menestys. Liikevaihtomme lähes kolminkertaistui, asiakaskunta laajeni ja saimme uudet tilat. Iso kiitos vuodesta kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille – ilman teitä emme olisi tässä.

Uudet tilat Grönqvistin talosta

Kuplin vuosi 2018 alkoi reippaissa merkeissä Temppelikadulla. Kevään mittaan huomasimme, että pikku hiljaa olisi aika vaihtaa isompiin tiloihin. Toiveenamme oli päästä lähemmäs keskustaa ja saada pari erillistä huonetta, jotta olisi tilaa kasvaa edelleen. Onneksemme löysimme nykyiset tilamme Pohjoisesplanadilta ja tiloihin muutettiin kesäkuussa. Tilamme sijaitsee historiallisessa Grönqvistin talossa ja nopeasti myös löysimme korttelieläimet, joiden mukaan nimesimme huoneet. Näissä tiloissa viihdymme varmasti vuoden 2019.

Kovan kasvun vuosi

Kupli kasvoi vuonna 2018 kaikilla mittareilla: liikevaihtomme lähes kolminkertaistui ja tulos tulee olemaan myös vuoden 2018 osalta voitollinen.

Asiakaskuntamme on laajentunut huomattavasti ja olemme päässeet mukaan mitä erilaisimpiin innostaviin projekteihin. On ollut ilo seurata, kuinka asiakkaidemme liiketoiminta on kasvanut ja kehittynyt vuoden mittaan. Te, mahtavat asiakkaamme, olette se syy, jonka vuoksi joka päivä lähdemme innoissamme töihin!

Kuplin yksi arvoista onkin menestys, ja sillä tarkoitamme sitä, että Kupli menestyy asiakkaidemme menestyksen myötä.

Tältä pohjalta on loistavaa lähteä kuplimaan vuoteen 2019! 

 


Mari Orpana

Mietitäänkö yhdessä yrityksellenne parhaat keinot markkinointiin?
mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: