Mietityttääkö miten Googlen hakusanamainonta toimii? Millä logiikalla mainoksia näytetään ja kuinka päästä alkuun Googlen hakusanamainonnassa?

Näihin kysymyksiin etsitään todella usein vastauksia ja tämän takia teimme Kuplin ensimmäisen oppaan, johon kokosimme tietoa siitä, kuinka Googlen hakusanamainonta toimii. Tämä opas auttaa alkuun, jos olet harkitsemassa voisiko Googlen hakusanamainonta sopia markkinointimuodoksi juuri teidän yrityksellenne.

Miksi Googlen hakusanamainontaa kannattaa tehdä?

Googlen hakusanamainonta on todella tehokas mainonnan muoto, sillä usein juuri sillä hetkellä, kun ihmiset ovat ostamassa tuotteita tai palveluita, he etsivät Googlesta sopivia vaihtoehtoja. Silloin haluat, että ihmiset löytävät juuri teidän yrityksenne tuotteet tai palvelut. Googlen hakusanamainonnassa maksat vain klikkauksista, joten tekemällä huolella mainokset, markkinoinnin investoinnit voivat kääntyä tuloksiksi todella nopeasti.

Opi Googlen hakusanamainonnan perusteet helposti

Googlen hakusanamainonnan logiikka voi olla hieman haastava ja tämän vuoksi oppaassamme on kerrottu yksinkertaisin esimerkein, miten mainokset tulevat näkyviin Googlen hakutuloksiin. Lisäksi olemme koonneet yhteen keskeisiä termejä, jotka avaavat selkokielisesti Googlen hakusanamainonnan keskeisiä asioista.

Miksi ladata Kuplin Google-opas?

Google-opas auttaa sinua, jos olet aikeissa ostaa palvelua ulkopuolelta tai aloitat itse tekemään Google-mainontaa. Oppaan luettuasi sinulla on selkeä käsitys Googlen hakusanamainonnan keskeisistä termeistä ja toimintalogiikasta.

Lataa ilmainen Google-opas oppaan omalta sivulta.

 

Mari Orpana


Mari Orpana

Mietitäänkö yhdessä yrityksellenne parhaat keinot markkinointiin?
mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: