Olemme Kuplilla kirjoittaneet tänä vuonna viisi mielenkiintoista opasta. Jos et ole niitä ennättänyt vielä lukea niitä, kannattaa ne ottaa lukulistalle nyt joululomalla tai välipäivinä! Kaikki oppaat saat ladattu oppaat-sivulta.

1. Onnistuneen verkkosivuprojektin checklist

Onnistuneen verkkosivuprojektin checklist on hyödyllinen etenkin niille, jotka ovat aikeissa uudistaa sivustonsa tai vasta miettivät sivuston perustamista. Checklistin avulla jäsennät omat tavoitteet ja toiveesi sivujen suhteen. Opas auttaa myös hahmottamaan, millaisia tietoja verkkosivujen tekijä voi tarvita, jotta tarjous on mitoitettu oikein eikä yllättäviä lisäkustannuksia synny.

2. Hyvän sisällöntuotannon ABC -opas

Miten verkkosivujen, somen tai muiden kanavien tekstisisällöt suunnitellaan niin, että ne vievät teitä kohti liiketoiminnan tavoitteita? Yksi Kuplin vahvimmista osaamisalueista on aina ollut sisällöntuotanto, niinpä päätimmekin jakaa osaamistamme oppaan muodossa! Oppaan avulla pääsette alkuun timanttisessa sisällöntuotannossa erityisesti digikanavissa.

3. Markkinoinnin ostamisen opas

Pohditteko markkinoinnin ulkoistamista? Oletteko miettineet, mitä kaikkia asioita pitää ottaa huomioon, kun ostaa markkinointia ulkopuoliselta toimistolta? Markkinoinnin ostamisen opas sopii niin ensimmäistä kertaa markkinointia ostavalle tai jo tottuneelle tekijälle muistutukseksi.

4. Opas markkinointisuunnitelman tekemiseen

Lataa opas markkinointisuunnitelman tekemiseen ja vie markkinoinnin tekeminen uudelle tasolle. Mukana on myös pohja markkinointisuunnitelman tekemiseen.

5. Google-opas hakusanamainontaan

Mietityttääkö miten Googlen hakusanamainonta toimii? Millä logiikalla mainoksia näytetään? Kuinka päästä alkuun mainonnassa? Näihin kysymyksiin etsitään todella usein vastauksia ja tämän takia loimme oppaan, johon kokosimme tietoa siitä, kuinka Googlen hakusanamainonta toimii.

 

Näiden viiden oppaan avulla saat napattua vinkit markkinoinnin suunnitteluun ja kehittämiseen vuodelle 2021 – ja jos etsit kumppania markkinoinnin tekemiseen, ota yhteyttä!

 

Mari Orpana

Mari Orpana
mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: