Moikka moi!

Mun nimi on Simba. Aloitin Kuplin toimistokoirana joulukuussa 2019. Omistajanani toimii Digital Marketing Trainee, Camilla. Ootte varmaankin törmännyt minuun meidän Instagramissa tai minun omassa Instagramissa @simbatheparson. Isona haluan toimia urheana toimistokoirana. Keväällä kuitenkin maailmalle levisi jonkinlainen virus ja yhtäkkiä kaikki muuttui. Nimittäin omistajani jäivät kotiin tekemään töitä.  Näin ollen toimistokoira-tittelini vaihtui etätoimistokoiraksi. Sehän passaa minulle! Nyt päästän teidät kurkkaamaan päivääni kotitoimistolla.

Klo 07.00

Nyt omistajani aloittaa työpäivän eli se tarkoittaa, että minun pitää hetki tässä vahtia hommien lähtevän hyvin käyntiin. Menen omaan pesääni, josta on suora näkymä työpisteelle. Ummistan silmäni hetkeksi ja tarkistetaan pian, mitä hommia siellä on tehty.

Klo 09.00

Ei vitsit! Miten tässä nyt kaksi tuntia meni nukkuessa. Mitähän omistaja on sillä välin puuhastellut ja mitä minun pienet ruskeat korvani kuulevatkaan. Siellä on alkanut aamun palaveri tiimin kesken. Nyt äkkiä ylös ja kertomaan heille kuulumiseni. Hyppään omistajan syliin ja osallistun palaveriin. Kuinka kivaa onkin nähdä kaikki (varsinkin toinen Kuplin toimistokoira Siru) ja päästä kuulemaan kaikkien kuulumiset sekä päivän agendan. Minun päiväni agendalla on lepäily, makoisa lounas, tiimin ilahduttaminen ja omistajan jaloittelutauoista huolehtiminen.

Klo 11.45

Aamupäivä onkin mennyt rattoisasti ja nyt nenääni tulee lounaan tuoksu. Taidan nousta katsomaan, mitä päivän lounaana on tänään tarjolla. Odotan kiltisti lounastavan omistajan vieressä, jos sieltä pienen pieni maistiainen minulle suotaisiin. Eihän kukaan voi vastustaa pieniä ruskeita silmiä?

Klo 13.00

Lounaan jälkeen otin pienet unet ja nyt pistetään omistajaan vähän vauhtia. Hän on istunut tuossa jo jonkin aikaa. Ensimmäisenä varastan hänen sisätossunsa ja mikäs sen hauskempaa kuin olla jahdattavana aarteen kanssa. Tossu suussa on hyvä viilettää pitkin asuntoa. Omistaja ei kuitenkaan pitkään tule perässäni, joten täytyy keksiä jotain muuta. Nyt vuorostaan hyppään syliin ja alan toimimaan neuvonantajana.

klo 13.45

Jee! Seuraavana meillä on vuorossa viikoittainen onnistumishetki. Onnistumishetkessä jaetaan toimiston kesken onnistumiset. Minun tämän viikon onnistuminen oli uuden lelun hajottaminen alle 5 minuutissa.

klo 15.00

Miten se kello nyt on jo näin paljon? Käyn tökkäisemässä omistajaa ja ilmoittamassa, että aika lähteä ulkoilemaan. Onhan hän tuossa koneella istunut jo työpäivän ajan. Työpäivät kuluvat nopeasti ja on ihanaa, kun kaikki ovat olleet kotona kevään ajan.

Camilla Söderlin
Digital Marketing Trainee
camilla.soderlin@kupli.fi

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: