Vuoteen 2019 on mahtunut valtavasti hienoja asioita ja näin vuoden vaihtuessa on hyvä hetki muistella näitä ja iloita onnistumisista. Paljon on ehtinyt tapahtua ja innolla odotamme, mitä seuraava vuosi ja vuosikymmen tuovat tullessaan.

Kuplista Google Partner -toimisto

Vuosi 2019 alkoi vauhdikkaasti ja saimme heti tammikuun ensimmäisellä viikolla tiedon siitä, että Kuplista tuli Google Partner -toimisto. Tämä oli hieno tunnustus ja saavutus, sillä Google Partner -tunnuksen saamiseen on vaadittu pitkäjänteistä työtä. Kuplilla onkin tätä nykyä useampi Googlen sertifioima osaaja ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme.

Graafinen suunnittelu osaksi palveluvalikoimaamme

Saimme alkuvuodesta Ainon tiimiimme ja tämä tarkoitti sitä, että olemme vuonna 2019 tarjonneet myös graafisen suunnittelun palveluita asiakkaillemme. 2019 olemmekin työstäneet yritysilmeitä, kuvituksia, esitteitä, kuvakonsepteja ja monia muita graafisen suunnittelun töitä.

1000 päivää Kuplia

Syksyllä Kuplilla tuli täyteen 1000 toimintapäivää, kirjoitimmekin #PuheKuplilla-blogiimme siitä, mitä kaikkea 1000 päivän aikana olemme tehneet. Tämän jälkeen luvut ovat sen kun kasvaneet, ja mielenkiinnolla odotamme mitä seuraavat 1000 tuovat tullessaan.

Sijoittajaviestintä 2.0 -palvelu

Aloitimme syksyllä myös yhteistyön Attention Communicationin kanssa ja lanseerasimme Sijoittajaviestintä 2.0 -palvelun. Tähän liittyen meillä on jo ensi vuoden puolelle paljon suunnitelmia ja toimintaa, joten tästä tullaan vielä kuulemaan lisää vuoden 2020 mittaan.

Mukana Effie 2019 -shortlistalla

Kupli oli mukana toteuttamassa Aus der Wildnis -kampanjakokonaisuutta, joka on päässyt vuoden 2019 Effie Awards Finland -shortlistalle. Olemme todella iloisia, että saimme toteuttaa kampanjan verkkosivut ja toivomme menestystä 6.2.2020 palkintojen jakoon!

Kuolemanlaakso ylittyy 3.1.2020

Kupli on vakiinnuttanut vakiinnuttamaan toimintansa ja täyttää 3 vuotta 3.1.2020. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että olemme ylittäneet kuolemanlaakson. Kuolemanlaaksolla tarkoitetaan sitä, että jopa puolet yrityksestä lopettaa toimintansa tai ajautuu konkurssiin ensimmäisen kolmen vuoden aikana. Kuplin toiminta jatkuu vakaalla pohjalla loistavan tiimin kanssa ja kehittyy aina vain eteenpäin.

Kuplivaa vuoden vaihdetta kaikille ja innolla odotamme mitä vuosi 2020 tuo tullessaan!

 

Mari Orpana


Mari Orpana

mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: