Lataa checklist verkkosivuprojektin toteuttamiseen

Millaisia asioita verkkosivuprojektissa tulisi ottaa huomioon jo tarjouspyyntöä lähettäessä, jotta yllättäviä kustannuksia ei synny, sivut vastaavat toiveitasi ja projekti pysyy aikataulussa? Me Kuplilla olemme toteuttaneet yli 50 WordPress-verkkosivustoa ja niistä kertyneen kokemuksen myötä halusimme jakaa omat vinkkimme sivustoprojektia suunnitteleville.

Onnistuneen verkkosivuprojektin checklist on hyödyllinen etenkin niille, jotka ovat aikeissa uudistaa sivustonsa tai vasta miettivät sivuston perustamista. Checklistin avulla jäsennät omat tavoitteet ja toiveesi sivujen suhteen. Opas auttaa myös hahmottamaan, millaisia tietoja verkkosivujen tekijä voi tarvita, jotta tarjous on mitoitettu oikein eikä yllättäviä lisäkustannuksia synny.

Lataa Onnistuneen verkkosivuprojektin checklist alta, jolloin latauslinkki lähetetään sähköpostiisi. Tarkista myös roskapostikansio, jos viesti ei ole saapunut muutaman minuutin sisällä tilauksesta. Checklistin lataamalla hyväksyt henkilötietojen tallentamisen markkinointikäyttöön tietosuojaselosteen mukaisesti.

 

Tilaa Kuplin uutiskirje suoraan sähköpostiisi: