Moni varmasti miettii, että mitä me oikeasti täällä Kuplilla teemme. Ovatko päivämme ainaista kuplivan lipittelyä ja luontokuvien nappailua (kts. viimeisimmät päivitykset Instagramista)? Ajattelimme avata hieman arkeamme ja tulevaisuudessa kerromme aina ajoittain, millaisia päiviä meillä täällä Kuplilla on.

Yksi asia on arjessamme varmaa: jokainen päivä on erilainen, eikä koskaan voi tietää mitä päivä tuo tullessaan. Ja se tässä parasta onkin – yllätyksellinen ja hauska työympäristö inspiroi ainakin itseäni suunnattomasti. Hyppää siis mukaan syksyiseen keskiviikkotyöpäivääni Kuplilla!

7.00
Herätyskello soi, pistän kahvit tippumaan ja vastailen ensimmäisiin sähköposteihin kotoa. Lähetän yhden tarjouksen ja sovin tapaamisen ensi viikolle asiakkaamme kanssa. Kotoa lähtiessä nappaan markkinointitoimistotyöläisen perustyökalun Makitan kainaloon ja kurvaan toimistolle.

9.30
Hain eilen Ikeasta toimistolle kaksi uutta pöytää ja tuolin, ja tänään on sitten aika kasata niitä – joten hommiin! Onneksi Ikea-kalusteita on kasattu ennenkin, niin aikaa ei kulu juurikaan. Paljon on hyviä juttuja tulossa nyt syksyllä ja uudet pöydät liittyvät yhteen niistä.

Keskustelen myös asiakkaan kanssa heidän tulevan tilaisuutensa markkinoinnista; mietimme vaihtoehtoja, ideoimme miten edetä asian kanssa sekä valitsemme toimenpiteet, joilla edetään.

12.00
Lähdemme Suvin kanssa lounaalle Museokadun Kahvila Maroccoon (on muuten Töölön parhaat salaatit – suosittelen!). Maroccossa törmään lukion liikunnanopettajaani, jonka kanssa päivittelemme miten nopeasti nämä vuodet menevätkään – vastahan siellä yhdessä treenailtiin. Tai noh, onhan siitä jo yli vuosikymmen. Herkullinen lounas menee Suvin kanssa keskustellen tulevista suunnitelmista.

13.00
Käymme läpi iltapäivän koulutusta Suvin kanssa ja katsomme, että kaikki materiaalit ovat kunnossa. Tässä välissä ehdin lähettää asiakkaan MailChimp-uutiskirjeen, joka kerää saman tien paljon klikkauksia. Vielä ennen koulutusta käymme myös läpi toisen asiakkaan kanssa kuvia, joita tulee heidän uudelle verkkosivustolleen, ja tarkennamme myös julkaisuaikataulua.

14.00
Pidämme somekoulutuksen asiakkaallemme – koulutuksessa käydään läpi Facebookin ja Instagramin toimintaa ja sitä, kuinka mainontaa tehdään näissä kanavissa. Sovimme ensi viikolle myös valokuvauspäivän, jotta saamme somea varten uusia, raikkaita kuvia.

16.00
Työt jatkuvat. Saan puhelun ja sovin, että menen vetämään ensi vuoden elokuussa somekoulutuspäivän. Vain pari minuuttia tästä puhelusta soi puhelin taas uudestaan ja asiakas soittaa, josko pääsisimme perjantaina tapaamaan heitä mahdollisiin uusiin kuvioihin liittyen. Sovimme perjantaille tapaamisen, ja olemme tästä jo nyt aivan innoissamme.

Asiakkaan verkkosivustolle toivottiin muutoksia ja hoidin ne vielä ennen kotiinlähtöä. Lisäksi lähetin asiakkaalle ohjevideon siitä, kuinka hän pääsee päivittämään spesifiä toimintoa sivustollaan.

17.30
Työpäivä pulkassa ja matka kotiin alkaa. Loistava päivä takana!

18.00
Kotona avaan läppärin ruoanlaiton lomassa ja päivitän vielä asiakkaan MailChimp-tiliä ja viestittelen sähköpostitse, että hommat etenevät. Päivitän myös sisäisiin kanaviin tämän kuukauden toimenpiteet tämän asiakkaan kohdalta. Lisäksi päivitän oman huomisen to do -listani, niin saan aloitettua päivän reippaasti taas huomenna.

22.00
Iltalenkki ystävän kanssa tehty ja eilinen uutuussarjan jakso katsottu. Lähetän vielä viimeiset sähköpostit ja teen muutamat päivitykset asiakkaan sivuille, joka julkaistaan lähipäivinä. Tämän jälkeen onkin aika laittaa pää tyynyyn.

Päivä toi tullessaan monia hauskoja ja yllättäviä käänteitä, joita en olisi osannut aamulla edes kuvitella. Meillä syksy on alkanut todella vauhdikkaasti ja mikäs sen parempaa – upeaa aloittaa tämmöisellä draivilla ja katsoa, missä ollaan joulukuussa!


Mari Orpana

Mari on markkinoinnin KTM, monitoiminainen, joka saa asioita tapahtumaan.
Mietitäänkö yhdessä yrityksellenne parhaat keinot markkinointiin? Ota yhteyttä!
mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: