Kuplilla graafikon työhön kuuluvat monipuoliset graafisen alan tehtävät brändi-ilmeiden koostamisesta valokuvaukseen. Olen ollut Kuplilla töissä nyt hieman yli puoli vuotta ja päässyt toteuttamaan monia mielenkiintoisia projekteja. Logosuunnittelu, yritysilmeiden luominen ja päivittäminen sekä vaihtelevien markkinointimateriaalien suunnittelu ovat merkittävä osa työviikkojani.

Tänä maanantaina tiedossa on asiakastöitä, mutta sen lisäksi suunnitteilla on Kuplin omia materiaaleja.

8.05
Saavun töihin ja avaan läppärin. Jutellaan Sannan ja Marin kanssa siitä, miten viikonloppu meni. Tänä aamuna tekee mieli teetä, joten kiehautan veden ja valitsen minttu-greippiteen. Hyvä kombo!

8.15
Käyn läpi sähköpostiin tulleet viestit ja tsekkaan, mitä muut ovat jutelleet Slackissa loppuviikolla. Olin itse töissä maanantaista keskiviikkoon viime viikolla, joten jokunen viesti on ehtinyt kertyä.

8.50
Aloitan asiakkaan nettisivujen ilmesuunnittelun parissa. Asiakas tarjoaa konsultointia pilvipalveluiden käyttöönotossa sekä ylläpidossa ja on toivonut kuvituksellista nettisivuilmettä. Sivuilla tullaan käyttämään monipuolisesti värejä ja graafisia elementtejä, kuten ikoneita. Nyt onkin aika hioa, mitä viime viikolla aloitin.

9.15
Maanantain yhteinen aamupalaveri starttaa. Käymme läpi edellisen viikon tapahtumia sekä tulevaa viikkoa. Tällä viikolla Kuplilla aloittaa digitaalisen markkinoinnin harjoittelija Anna, josta palaverin jälkeen otetaan nettisivuille kasvokuva. Nyt kaikista meistä löytyy päivitetyt kasvokuvat nettisivujemme tiimiosiosta.

10.00
Jatkan asiakkaan nettisivujen parissa ja lähetän sivuston koodaajalle viestiä visuaalisiin elementteihin liittyen. Tämän jälkeen aloitan suunnittelun Kuplin omien käyntikorttien parissa. Keväällä toteutin meille uuden yritysilmeen, joten sitä hyödyntäen teen nyt muutaman vaihtoehdon tulevasta käyntikorttidesignista.

11.50
Menemme juhlistamaan yhteiselle lounaalle alakerran Fazer-kahvilaan sitä, että Anna aloitti harjoittelun meillä!

12.50
Jatkan vielä hetken verran käyntikorttien parissa ja aloitan sitten asiakastyön parissa. Nyt vuorossa on asiakkaan tiloissa aikaisemmin ottamieni valokuvien muokkaamista, jotta saamme heidän somepäivityksiinsä uutta kuvamateriaalia. Kuvia otettiin reilusti ja mahdollisimman monipuolisesti, joten parhaiden otoksien valinta vie aikaa.

15.00
Hyvä hetki käydä kiehauttamassa iltapäiväteet, jonka jälkeen jatkan vielä hetken valokuvien muokkauksen parissa.

16.20
Aika sulkea läppäri ja lähteä kotia kohti. Tästä alkaa vauhdikas viikko asiakkaiden nettisivuilmeiden, yritysilmeiden koostamisen sekä Kuplin omien materiaalien parissa!

Lue lisää Kuplin graafisen suunnittelun palveluista.

Aino Korpinen

Aino Korpinen
Graphic Designer
aino.korpinen@kupli.fi

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: