Kuplin syksy on käynnistynyt vauhdikkaasti, olemme työstäneet lukuisia mielenkiintoisia projekteja sekä tietysti kehittäneet tiiviisti jatkuvien asiakkuuksien markkinointia. Syyskuussa avasimme Taitoloikka-nimisen verkkokoulutuspalvelun ja vuoden vaihteessa on edessä muutto uusiin tiloihin. Lokakuun alussa julkaistaan myös Kupli ja yritä -podcast, jossa Suvin kanssa kerromme kokemuksiamme yrittäjyydestä.

Monipuolisia projekteja

Kesän jälkeen olemme työstäneet lukuisia mielenkiintoisia projekteja asiakkaidemme kanssa. Projektit ovat olleet monipuolisia aina henkilöstölehden taitosta ydinviestien kirkastamiseen ja verkkokaupan rakentamiseen. Syksyn edetessä mielenkiintoisia projekteja on tulossa lisää ja näistä kerromme lisää myöhemmin.

Taitoloikka julkaistiin 1.9.2020

Olemme työstäneet kevään ja kesän ajan Taitoloikka-nimistä verkkokoulutuspalvelua, joka on suunnattu pienyrittäjille ja opiskelijoille. Taitoloikka julkaistiin 1.9.2020 ja nyt sen 13 erilaista kurssia ovat kaikkien käytettävissä edulliseen hintaan. Kurssit käsittelevät digimarkkinoinnin eri aiheita ja niistä on koostettu myös kolme erilaista kokonaisuutta.

Vaihdamme isompiin toimitiloihin 1.1.2021

Koronavuoden aikana olemme miettineet paljon tapoja tehdä töitä sekä Kuplin vahvuuksia yrityksenä. Olemme aina uskoneet vahvasti tiimityöhön, ihmisten aitoon kohtaamiseen ja vuorovaikutukseen. Tuleva toimisto vastaa yhä paremmin tarpeitamme, sillä tilaa on enemmän ja saamme luotua niihin paremmat mahdollisuuden vuorovaikutteiseen työhön nykyisiin verrattuna. Uusi toimistomme on myös sijainniltaan entistä paremmin saavutettavissa aivan Rautatieaseman tuntumassa osoitteessa Mikonkatu 18. Innolla odotamme jo muuttoa sekä tulevaa vuotta 2021!

Yrittäjäaiheinen Kupli ja yritä -podcast julkaistaan ensi viikolla

Meiltä Suvin kanssa usein kysytään minkälaista yrittäjyys on, ja miten meidän neljän vuoden matkamme yrittäjinä on mennyt. Avaamme yrittäjyyttä ja näkökulmia siihen liittyen jatkossa aina kahden viikon välein Kupli ja yritä -podcastissa. Ensimmäinen jakso julkaistaan 6.10., ja avaujaksossa puhumme siitä, mikä sai meidät lähtemään yrittäjiksi ja onko se ollut haaveena jo pienestä pitäen. Toisessa jaksossa jaamme näkemyksiä siitä, onko yrittäjyys raatamista, pitääkö yrittäjän olla 24/7 töissä ja voiko niitä lomia edes kuvitella pitävänsä. Otamme mielellämme myös toiveita vastaan siitä, mistä aiheista juuri sinä haluaisit kuulla lisää. Laita siis Kupli ja yritä -podcastimme seurantaan nyt jo Instagramissa @kuplijayrita, jos yrittäjyyden aiheet kiinnostavat, niin saat ensimmäisenä tiedon uusista jaksoista!

Paljon siis taas tapahtuu ja innolla odotamme, mitä kaikkea muuta syksy tuo tullessaan!

Kupli on strateginen ja aikaansaava markkinointitoimisto Helsingissä. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

 

Mari Orpana


Mari Orpana

mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: