Parhaat yritysblogit Suomessa

Suomessa moni yritys on jo herännyt blogin pitämiseen. Blogit avaavat meille ovia toisiin aloihin ja opettavat meille lisää omastamme. Ne herättävät ajatuksia, naurattavat ja tarjoavat persoonallisen katsauksen yrityksen toimintaan. Blogit voivat tarjota mahtavia lukuelämyksiä ja siksipä esittelemme nyt palkitut yritysblogit Suomessa.

Manifesto ja MTL ry palkitsevat parhaat yritysblogit Suomessa

Viestinnän ja markkinoinnin alan kirjan tai kirjoituksen palkitseva Kultasulka-kilpailu alkoi jakamaan muutama vuosi sitten myös Suomen paras yritysblogi -titteliä. Manifeston ja MTL ry:n järjestämässä kisassa blogeja arvioi viestinnän, markkinoinnin, yritysmaailman ja tutkimuksen parissa ansioitunut tuomaristo. Vaikka kisaa ei olekaan järjestetty parina viime vuotena, nostetaan sieltä silti esiin ansioituneita yritysblogeja, joita kannattaa vilkaista omaan blogiin inspiraatiota etsiessä.

Vuonna 2015 kyseisen kisan perusteella Suomen parhaaksi yritysblogiksi valittiin Kotipizzan Pizza Guy -blogi. Kärkiviisikossa oli mukana mm. Katleena Kortesuon Ei oo totta -blogi. Paras yksittäinen blogikirjoitus oli Asuntopornoa Vantaalla, joka on peräisin Rakennusteollisuuden blogista.

Vuotta aiemmin ykköspaikan vei OP-Pohjolan Taloudessa.fi-blogi ja parhaan blogikirjoituksen kruunun nappasi Atrian Hyvä ruoka – parempi mieli -blogissa julkaistu kirjoitus Jäljitettävyys paljastaa hyvässä huomassa kasvaneen broilerin.

Paras yritysblogi nyt

Entäpä vuonna 2018 – mitkä ovat parhaat yritysblogit Suomessa? Kysymys on tietysti kovin subjektiivinen, mutta ehdolla voisi olla esimerkiksi Ville Tolvasen tai Zervant Oy:n blogit. Kaksi hyvin erityylistä kokonaisuutta, mutta molemmat taidokkaasti kirjoitettuja sekä rakennettuja asiantuntijablogien kokonaisuuksia.

Mikä on sinun suosikkiyritysblogisi?

Päädyit luultavasti tähän Kuplin hakukoneoptimoimaan blogikirjoitukseen Googlesta. Nostetaanko yhdessä teidänkin sivustonne hakutulosten kärkeen laadukkaan sisällöntuotannon keinoin? Tutustu tarkemmin palveluumme ja ota yhteyttä!

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi:


Tilaa Kuplin uutiskirje suoraan sähköpostiisi: