Projektipäällikön työpäivä markkinointitoimistossa

Mitä projektipäällikön työhön markkinointitoimistossa kuuluu? Kahta samanlaista päivää ei ole, mutta tässä kirjoituksessa päästään syventymään Hennan työpäivään Kuplilla toukokuussa 2022!

8:15 Aamun tärkein ruutiini: aamukahvi.

8:30 Tietokone auki ja etätoimistopäivä käyntiin. Puran akuutit sähköpostit ja valmistaudun päivän tapaamisiin.

9:00 Asiakkaan ja yhteistyökumppanin kanssa kesän monikanavaisen kampanjan suunnittelu- ja tuotantopalaveri. Näissä tapaamisissa usein käydään läpi aineistoaikatauluja, käsikirjoituksia ja luovia (välillä hyviä, välillä huonoja) ideoita.

10:30  Asiakkaan tarjouksen työstöä. Tätä tarjousta varten meillä oli tiedossa hyvin tarkasti asiakkaan tarpeet, sillä olemme toteuttaneet samalle asiakkaalle jo aikaisemmin markkinoinnin auditoinnin ja kehityspolun. Olemme siis viemässä suunnitelmat tehokkaasti käytäntöön.

Droppaan tarjouksen Suvin suuntaan katsottavaksi. Meillä tarjoukset menevät aina kaksien silmien läpi, sillä halutaan saada tarjouksiin parhaat ideat ja ratkaisut – lisäksi aina on hyvä, että joku silmäilee (oikolukee) Viertoman tekstit!

11:45 Lounas Triplassa sijaitsevassa Roasberg-ravintolassa ystävän kanssa.

13:00 Videoaineistomateriaalien toimitus yhteistyökumppanille.

13:30 Asiakkaan elokuun sisältösuunnitelman ja -kalenterin suunnittelu ja toteutus tiimityössä Tiian kanssa.

14:30 Aspa ja proikka – eli asiakkaiden sähköpostien purkaminen, niihin vastaaminen sekä nykyisten käynnissä olevien projektien statuksien tsekkaukset.

16:00 All good. Kone kiinni ja vapaalle.

Henna Viertoma
Projektipäällikkö
henna.viertoma@kupli.fi
+358 40 584 6080

Tilaa Kuplin uutiskirje suoraan sähköpostiisi:


Tilaa Kuplin uutiskirje suoraan sähköpostiisi: