#PuheKuplilla-blogiamme luettiin viime vuonna todella ahkerasti ja halusimmekin nostaa vielä viisi luetuinta kirjoitusta esiin. Blogissamme julkaistiin yhteensä 110 kirjoitusta eri digimarkkinoinnin aiheista ja Kuplin kuulumisista eli vähintään kaksi viikoittain – tätä tahtia jatkamme myös 2018, jotta voimme jakaa mielenkiintoisimpia ja ajankohtaisimpia aiheita kanssanne!

Tässä siis järjestyksessä vuoden suosituimmat blogikirjoitukset viime vuodelta, ja aloitetaan sijalta viisi:

5. Näyttääkö Facebook väärän kuvan, kun jaat sivusi linkin?

Viidenneksi suosituin kirjoitus oli hyvin käytännönläheinen ohje siihen, kuinka saat muutettua kuvan, jonka Facebook jakaa, kun linkität sivusi. Tämä on tullut entistä tärkeämmäksi nyt loppuvuonna, kun Facebook muutti toimintaansa niin, että kuvaa ei pysty vaihtamaan enää Facebook-julkaisua tehdessä. Nappaa siis blogikirjoituksestamme ohjeet talteen ja määrittele sivullesi kuva, jonka haluat näkyvän, kun jaat sivusi Facebookissa.

4. Kolme tärkeintä asiaa, jotka tekevät yrityksesi Instagramista onnistuneen

Neljänneksi suosituimmaksi kirjoitukseksi nousi teksti siitä, kuinka teet Instagramista onnistuneen. Kolmeksi tärkeimmäksi asiaksi kirjoituksessa nousivat visuaalisuus, sisällön monipuolisuus ja yhteisöllisyys. Lue näistä tarkemmin kirjoituksesta ja aloita vuosi 2018 panostamalla näihin niin saat Instagramista kaiken hyödyn irti.

Ja muista käydä myös seuraamassa meitä Instagramissa! ;)

3. 3 asiaa, jotka on otettava huomioon sisältömarkkinointia aloittaessa

Onko yrityksesi aloittamassa sisältömarkkinointia? Kolmanneksi suosituimman blogitekstin asiat eivät ole vuodessa vanhentuneet, joten kerää vinkit talteen ja aloita sisältömarkkinoinnin tekeminen viimeistään nyt.

2. Kupli julistaa: tämä on yksi pahimmista yritysten viljelemistä kielioppimokista!

Kielioppi kiinnosti ja toiseksi suosituin kirjoitus koski yhtä pahimmista yritysten viljelemistä kielioppivirheistä. Tämä virhe on sanaliitto-yhdyssanat, jotka saa helposti kuntoon, kunhan niihin kiinnittää huomiota. Löydät myös konkreettiset esimerkit tämän virheen korjaamiseen blogikirjoituksestamme.

1. Facebookin arvontasäännöt

Luetuimmaksi kirjoitukseksi nousi vuonna 2017 Facebookin arvontasäännöt, jotka selvästi ovat mietityttäneet laajalti. Arvontasäännöt muuttuivat viimeksi maaliskuussa 2017, joten odotamme, että näihin tulee todennäköisesti muutoksia jossain vaiheessa tätä vuotta.

Kuplivaa alkanutta vuotta kaikille! Kuulemme mielellämme mistä aiheesta juuri sinä haluaisit lukea tänä vuonna #PuheKuplilla-blogistamme, joten laita viestiä info@kupli.fi!

 

 


Mari Orpana

Mari on markkinoinnin KTM, monitoiminainen, joka saa asioita tapahtumaan.
Mietitäänkö yhdessä yrityksellenne parhaat keinot markkinointiin?
mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: