Vuosi lähenee loppuaan ja on taas aika katsoa, mitkä aiheet #PuheKuplilla-blogissamme kiinnostivat vuonna 2019! Blogissamme ilmestyy aina viikoittain kaksi blogitekstiä, joissa kerrotaan muun muassa digimarkkinoinnin trendeistä, uutuuksista sekä tietysti myös ajattomammista aiheista. Kannattaakin pistää blogimme suosikkeihin ja käydä viikoittain seuraamassa uusimpia kirjoituksia, niin pysyt varmasti hyvin perillä siitä, mitä digimarkkinoinnin saralla tapahtuu!

Keräsimme viime vuosien tapaan viisi eniten luettua tekstiä. Kannattaa siis viimeistään nyt käydä lukemassa suosituimmat tekstit läpi! Ja mikäli historia kiinnostaa, niin kannattaa käydä katsomassa myös mikä kiinnosti vuonna 2018 ja mitä luettiin vuonna 2017.

#PuheKuplilla – 5 luetuinta blogitekstiä

5. Google Analytics -seurannan asentaminen Tag Managerin kautta

Sijalle viisi ylsi tänä vuonna käytännönläheinen ohje siihen, kuinka Tag Managerin avulla saadaan asennettua Google Analytics -seuranta verkkosivuille. Jos siis olet miettinyt Tag Managerin ottamista haltuun ja Google Analyticsin käyttöönottoa, kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa tämä teksti!

4. Miten pilata Instagram-konsepti parissa sekunnissa?

”Mutta hei… Jos me julkaistas tänään sittenkin kännykkäkameralla otettu räpsy.” Kannattaako Instagramiin julkaista mitä vain? Meidän näkemyksemme siihen löydät blogitekstistä, joka nousi neljänneksi luetuimmaksi tekstiksi tänä vuonna.

3. Miten keksiä osuva slogan?

Hyvän sloganin keksiminen ei ole itsestäänselvyys ja sen keksimiseen joutuukin käyttämään hieman aivonystyröitä. Hyvä slogan on vain 2-5 sanan mittainen, ei missään nimessä pidempi. Se voi myös hassutella sanoilla ja sisältää sanaleikkejä. Jos olet aloittamassa uuden sloganin kehittelyä, kannattaa tämä teksti käydä lukemassa ja napata vinkit talteen.

2. Instagramin päivitys ja ajastus Bufferilla

Sijalle kaksi ylsi aihe, joka kiinnosti jo vuonna 2018 – sosiaalisen median julkaisujen automatisointi. Julkaisujen ajastamista  on helpotettu kaiken aikaa, joka on todella mieluisa asia ainakin markkinoijille. Se mikä muuttui vuonna 2019 verrattuna aiempaan on, että myös videot saa kätevästi Instagramiin suoraan Bufferista.

1. Twitter-opas aloittelijoille

Tämän vuoden ykköstilan vei huikealla 2 412 lukukerralla Twitter-opas aloittelijoille. Tämän käytännönläheisen oppaan avulla pääset hyvin alkuun Twitterin kanssa, joten kannattaa ehdottomasti käytä lukemassa, jos Twitter kanavana kiinnostaa!

Kiitos taas kerran kaikille #PuheKuplilla-blogimme lukijoille vuodesta, toivottavasti seuraat meitä myös ensi vuonna yhtä ahkerasti – silloin on taas luvassa paljon mielenkiintoisia aiheita ja ajankohtaisia asioita!