Kuplin Oy:n rekisteriseloste – Kuplin uutiskirjeen tilaajaksi rekisteröityminen

Kupli Oy:n rekisteriselosteeseen kuuluvat henkilöt, jotka ovat ilmaisset halukkuuden olla mukana rekisterissä täyttämällä osoitteessa www.kupli.fi uutiskirjeen tilauslomakkeen sekä Kupli Oy:n asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Rekisteriin kerätään ilmoittautuneiden sähköpostiosoitteet. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

 

Rekisterin ylläpitäjä

Kupli Oy
Y-tunnus: 2803292-8
Osoite: Pohjoisesplanadi 25-27, 00100 Helsinki

Rekisterin yhteyshenkilö

Mari Orpana
info@kupli.fi

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste, joka koskee Kuplin uutiskirjeen tilaajaksi rekisteröitymistä (www.kupli.fi/tilaa-uutiskirje/).

Kupli Oy ylläpitää henkilötietoja asiakkaistaan, yhteistyökumppaneistaan sekä uutiskirjeen tilaajista. Rekisteriin kerätään uutiskirjeen tilaajien sähköpostiosoitteet. Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus rekisteröityjen tietojensa tarkistamiseen. Kupli Oy ylläpitää rekisteriä tietojärjestelmässään ja sitä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Rekisteri on suojattu yritystoiminnassa käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisteriä käytetään Kupli Oy:n markkinointitarkoituksiin. Rekisterin jäsenille lähetetään sähköpostitse tietoa Kupli Oy:n uutisista, tuotteista sekä palveluista. Sähköpostissa olevan painikkeen avulla henkilö voi muuttaa tietojaan tai halutessaan poistua kokonaan rekisteristä. Vaihtoehtoisesti rekisteristä voi myös poistua ottamalla yhteyttä info@kupli.fi.

Kupli Oy käyttää viestinnässään MailChimp-palvelua (www.mailchimp.com). Sähköpostiosoitteet siirtyvät näin ollen myös Euroopan Unionin alueen ulkopuolelle.

Kupli Oy pidättää oikeudet muutoksiin. Kupli Oy voi milloin tahansa tehdä muutoksia tähän rekisteriselosteeseen, aiheuttamatta välillistä tai välitöntä vahinkoa rekisterin jäsenille.

Mikäli haluat lisätietoja rekisteristä, olethan yhteydessä yritykseemme: Mari Orpana, info@kupli.fi.