Hakukoneoptimoidut tekstit verkkosivuille

Verkkosivujen suunnittelu jo tilattu ja hoidossa, mutta sisällöt puuttuvat? Vai pitäisikö vanhojen sivujen tekstejä muokata? Jätä verkkosivujen tekstien hakukoneoptimointi meidän hoidettavaksi!

Haluatte varmasti, että yrityksenne sivuilla on virheettömät, selkeät ja kiinnostavat tekstit yritykseenne ja sen palveluihin liittyen. Haluatte, että sisältö kiinnostaa sinne päätyviä kävijöitä. Haluatte varmasti myös, että Google arvostaa sivuja ja nostaa sivunne mahdollisimman ylös Googlen orgaanisissa hauissa.

Tällöin kannattaa antaa Kuplille tuotettavaksi hakukoneoptimoidut tekstit verkkosivuillenne. Kirjoitamme aina hakukoneoptimoidusti, mutta laatu ja luettavuus edellä.

Mikä hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimoinnista ja sen tärkeydestä puhutaan paljon, mutta mitä se konkreettisesti on ja mistä lähteä liikkeelle?

Hakukoneoptimoinnin ideana on nostaa omat sivut hakukoneiden listauksessa mahdollisimman korkealle. Korkealle tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että kun joku tekee hakukoneessa (eli käytännössä Googlessa) haun, hän näkee sivustosi linkin heti ensimmäisellä tulossivulla listassa mahdollisimman ylhäällä.

Hakukoneoptimointi tehdään tärkeimmille sanoille

Mille sanoille verkkosivujen tekstit kannattaa hakukoneoptimoida? Hakukoneoptimointia helpottamaan on luotu erilaisia työkaluja. Esimerkiksi Googlella on avainsanojen suunnittelija -työkalu, joka kertoo, kuinka paljon hakuja tietyillä sanoilla tehdään ja kuinka paljon kilpailua sanalla on. Myöhemmin syvällisemmät analyysit voivat olla tarpeen, mutta alkuun pääsee kevyemminkin.

Mietitään näitä yhdessä lisää, ja laitetaan verkkosivujenne tekstit kuntoon!

Suvi Asikainen

Suvi Asikainen
CMO, myynti, KTM
suvi.asikainen@kupli.fi
040 584 6080

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Suvi Asikainen

Suvi Asikainen
CMO, myynti, KTM
suvi.asikainen@kupli.fi
040 584 6080