Sosiaalisen median markkinointi

Kupli toteuttaa sosiaalisessa mediassa tuloksellisesti niin markkinoinnin suunnittelun, kampanjat kuin jatkuvan tekemisenkin.

Haluatteko keskittyä ydinliiketoimintaanne samalla kun yrityksen sosiaalisen median kanavissa julkaistaan säännöllisesti ja suunnitelmallisesti laadukasta sisältöä ja tehdään mainontaa? Ettekö tiedä, millaista sisältöä kanaviin pitäisi julkaista? Silloin Kuplin sosiaalisen median palvelut ovat juuri yritystänne varten.

Miksi tehdä sosiaalisen median markkinointia?

  • olette entistä helpommin asiakkaan löydettävissä
  • kasvatatte asiakaskuntaanne
  • sitoutatte olemassa olevat asiakkaat
  • lisäätte tunnettuuttanne ja myyntiänne

Tuloksellista suunnittelua ja toteutusta

Sosiaalinen media on nykyään välttämätön osa yrityksen markkinointia. Yrityksen sosiaalisen median markkinoinnissa auttaa ehdottomasti monipuolinen kokemus sekä orgaanisesta että maksetusta näkyvyydestä ja eri kanavien erityispiirteistä. Tämä kokemus on juuri meidän vahvuutemme.

Kupli hoitaa ammattitaidolla sosiaalisen median strategiat ja konseptit niin erillisinä kuin osana yrityksen laajempaa markkinointistrategiaa ja -suunnitelmaa. Lisäksi teemme tuloksellista mainontaa sosiaalisen median kanavissa. Ylläpidämme halutessanne yrityksenne sosiaalisen median kanavia puolestanne luomalla niihin strategian mukaista, laadukasta sisältöä.

Suvi Asikainen

Suvi Asikainen
CMO, myynti, KTM
suvi.asikainen@kupli.fi
040 584 6080

Sosiaalisen median strategia ja konseptointi

Kun kaikki tekeminen sosiaalisessa mediassa pohjaa asiantuntevaan strategiaan, päästään toivottuihin tuloksiin varmemmin. Hyvin suunnitellut ja konseptoidut kanavat tavoittavat yleisönne, kirkastavat brändiänne ja ohjaavat heidät verkkosivuillenne tai kivijalkakauppaanne maksaviksi asiakkaiksi!

Lue lisää strategiasta ja konseptoinnista

Mainonta sosiaalisessa mediassa

Tahdotteko tavoittaa uusia yleisöjä sosiaalisessa mediassa? Tahdotteko tavoittaa uudelleen verkkosivuillanne jo vierailleet asiakkaat? Älkää tuhlatko aikaanne mainostyökalujen kanssa pähkäilyyn ja kohderyhmien määrittelyyn, vaan antakaa käytännön työ Kuplin osaaviin käsiin!

Lue lisää mainonnasta sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisen median ylläpito

Haluatteko keskittyä ydinliiketoimintaanne samalla kun yrityksen sosiaalisen median kanavissa julkaistaan säännöllisesti ja suunnitelmallisesti laadukasta sisältöä? Silloin Kuplin tarjoama sosiaalisen median ylläpito on juuri yritystänne varten.

Lue lisää sosiaalisen median ylläpidosta

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Suvi Asikainen

Suvi Asikainen
CMO, myynti, KTM
suvi.asikainen@kupli.fi
040 584 6080