Sosiaalisen median markkinointi

Kupli toteuttaa kokemuksella sosiaalisessa mediassa niin kampanjat kuin jatkuvan tekemisenkin.

Sosiaalinen media on nykyään välttämätön osa yrityksen markkinointia. Haluatteko keskittyä ydinliiketoimintaanne samalla kun yrityksen sosiaalisen median kanavissa julkaistaan säännöllisesti ja suunnitelmallisesti laadukasta sisältöä ja tehdään mainontaa? Ettekö tiedä, millaista sisältöä kanaviin pitäisi julkaista? Silloin Kuplin sosiaalisen median palvelut ovat juuri yritystänne varten.

Kupli hoitaa ammattitaidolla sosiaalisen median strategiat ja konseptit, niin erillisinä kuin osana yrityksen laajempaa markkinointistrategiaa ja -suunnitelmaa. Lisäksi teemme tuloksellista mainontaa sosiaalisen median kanavissa. Me myös ylläpidämme yrityksenne sosiaalisen median kanavia puolestanne luomalla sinne strategian mukaista laadukasta sisältöä.

Kuplilta saat vaihtoehtoisesti pelkän sosiaalisen median strategian ja/tai konseptoinnin, jolloin yrityksenne voi huolehtia toteutuksesta sisäisesti, tai halutessasi saat ulkoistettua meille koko kokonaisuuden strategiasta toteutukseen.

Suvi Asikainen

Suvi Asikainen
CMO, myynti, KTM
suvi.asikainen@kupli.fi
040 584 6080

Sosiaalisen median strategia ja konseptointi

Kun kaikki tekeminen sosiaalisessa mediassa pohjaa asiantuntevaan strategiaan, päästään toivottuihin tuloksiin varmemmin. Hyvin suunnitellut ja konseptoidut kanavat tavoittavat yleisönne, kirkastavat brändiänne ja ohjaavat heidät verkkosivuillenne tai kivijalkakauppaanne maksaviksi asiakkaiksi!

Lue lisää strategiasta ja konseptoinnista

Mainonta sosiaalisessa mediassa

Tahdotteko tavoittaa uusia yleisöjä sosiaalisessa mediassa? Tahdotteko tavoittaa uudelleen verkkosivuillanne jo vierailleet asiakkaat? Älkää tuhlatko aikaanne mainostyökalujen kanssa pähkäilyyn ja kohderyhmien määrittelyyn, vaan antakaa käytännön työ Kuplin osaaviin käsiin!

Lue lisää mainonnasta sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisen median ylläpito

Haluatteko keskittyä ydinliiketoimintaanne samalla kun yrityksen sosiaalisen median kanavissa julkaistaan säännöllisesti ja suunnitelmallisesti laadukasta sisältöä? Silloin Kuplin tarjoama sosiaalisen median ylläpito on juuri yritystänne varten.

Lue lisää sosiaalisen median ylläpidosta

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä

Suvi Asikainen

Suvi Asikainen
CMO, myynti, KTM
suvi.asikainen@kupli.fi
040 584 6080