Sosiaalisen median palvelut, joita Kupli tarjoaa 2018-02-14T22:06:43+00:00

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media ja sisällöntuotanto on nykypäivää ja laadukas sisältö saa asiakkaat hakeutumaan luoksesi. Enää ei toimi pelkkä mainostus – yrityksen kuin yrityksen on pyrittävä tuottamaan asiakkaita sitouttavaa ja heitä kiinnostavaa sisältöä. Tarjoamamme sosiaalisen median palvelut sisältävät laajan skaalan eri kanavia ja toimenpiteitä.

Me Kuplilla räätälöimme sosiaalisen median pakettisi toiveittesi mukaan ja tuotamme laadukasta sisältöä yrityksesi eri somekanaviin. Me osaamme sekä laadukkaan ja kiinnostavan tekstintuotannon että visuaalisesti kauniiden kuvien tuottamisen.

Voimme päivittää yrityksesi Facebookia, Instagramia, Pinterestiä ja LinkedIniä, ja lisäksi tuottaa näihin laadukasta kuva- ja tekstimateriaalia. Voimme esimerkiksi suunnitella ja toteuttaa visuaalisesti onnistuneen ja sisältörikkaan Instagram-feedin, jolla sitoutat seuraajia yritykseesi. Lisäksi voimme myös kirjoittaa yrityksellesi blogia tai tuottaa muita tekstejä. Lisäksi tarjoamme somekonsultointia, jos haluat toteuttaa itse, mutta kaipaat apuja alkuun pääsemiseen tai somemarkkinointisi kehittämiseen.

Sosiaalisen median palvelut, joita Kupli tarjoaa:

Soita tai lähetä viestiä, niin keskustellaan lisää!

Suvi Asikainen
Lead Marketing Strategist
suvi.asikainen@kupli.fi
040 584 6080

Voisimmeko auttaa yritystäsi sosiaalisen median markkinoinnissa? Jätä sähköpostiosoitteesi niin otamme sinuun yhteyttä pian!