Suuntaamme jatkossa sosiaalisen median palvelut B2B-yrityksille

Olemme vuosien ajan tehneet sosiaalisen median mainontaa ja ylläpitoa laajasti eri alan yrityksille. Jatkossa kehitämme sosiaalisen median palvelujamme vastaamaan yhä paremmin etenkin B2B-yritysten tarpeita, sillä kokemuksemme ja tiimimme osaaminen palvelee parhaiten juuri tätä asiakaskuntaa. Olemme nyt myös luoneet selkeät palvelupaketit juuri näitä tarpeita ajatellen.

Tiimimme on erikoistunut B2B-yritysten markkinointiin

Tiimillämme on vahva osaaminen erityisesti B2B-yritysten markkinoinnista sosiaalisessa mediassa ja olemme saaneet erinomaisia tuloksia asiakasyritystemme kanssa. Kokemuksen kautta ymmärrämme B2B-yritysten tarpeita ja tavoitteita sosiaalisen median tekemiselle, olivatpa ne brändin tunnettuuden parantaminen potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa, myynnin kasvattaminen tai työnantajamielikuvan kehittäminen.

Sosiaalisen median ylläpidolle ja mainonnalle uudet palvelukonseptit

Teemme asiakasyrityksillemme sekä sosiaalisen median kanavien ylläpitoa että mainontaa. Yleensä yhdistämme nämä molemmat, sillä se on ehdottomasti tehokkain tapa saavuttaa tuloksia.

Sosiaalisen median palvelumme on konseptoitu uudelleen juuri B2B-yritysten tarpeita ajatellen ja tarjoamme erilaisia palvelupaketteja sosiaalisen median ylläpitoon sekä mainontaan. Tutustu palveluihin: sosiaalisen median mainonta ja sosiaalisen median sisällöt ja ota yhteyttä! Kerromme niistä mielellämme tarkemmin, joten ota yhteyttä, jos olet etsimässä kumppania näihin tarpeisiin!

 

Mari Orpana

Mari Orpana
mari.orpana@kupli.fi
+358 40 480 3882

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi:


Tilaa Kuplin uutiskirje suoraan sähköpostiisi: