Perustimme Marin kanssa yhdessä Kuplin reilut kolme vuotta sitten ja parasta työssäni on ollut alusta saakka ehdottomasti sen monipuolisuus. Kahta samanlaista päivää ei ole ja mikä tahansa päivä voi tapahtua mitä vaan jännittävää! Tykkään yllätyksellisyydestä ja siitä, etten tiedä kaikkea, mitä viikon päästä tapahtuu. Nyt tosin korona-aikana yllätyksellisyys on korostunut vähän liikaakin, kun ei tiedä edes sitä, milloin pääsee takaisin toimistolle. Mutta etätyöllä mennään toistaiseksi!

Yrittäjänä työnkuva on todella laaja

Työnkuvani on hyvin laaja. Teen käytännön asiakastyötä muutamien asiakkaiden kohdalla, mutta sitäkin isommassa roolissa omassa työssäni on nimenomaan myynnin edistäminen, nykyisten asiakassuhteiden hoitaminen ja tietysti tiimin motivointi ja huolehtiminen siitä, että kaikki ovat töidensä tasalla. Myös meidän oman markkinoinnin suunnittelussa olen vahvasti mukana. Lisäksi hoidan luonnollisesti hallinnollisia asioita, kuten laskutusta. Vaikka työ sisältää paljon yllätyksellisyyttä, on osa työstä on siis tiettyä rutiinia, mikä on ihan mukavaa vaihtelua ajoittain!

Normaalisti työviikkoihini kuuluu paljon tapaamisia, mutta tällä hetkellä kaikki tapaamiset ovat tietysti videopalavereita. En ole ennen ollut videopalavereiden ylin ystävä, mutta nyt niihin on tottunut. Odotan silti kovasti sitä päivää, kun pääsee taas tapaamaan ihmisiä livenä!

Työssä oppii monesta toimialasta

Yksi parhaista asioista on se, että tässä työssä pääsee oppimaan monista eri toimialoista. Meillä on asiakkaita niin B2B- kuin B2C-puolelta ja lukemattomilta toimialoilta, joten tylsää ei pääse tulemaan siinäkään mielessä, että asiakkailta oppii hirveästi. On mahtavaa päästä tapaamaan mitä erilaisempia ihmisiä eri aloilta.

Jos pitää valita inhokkiasia työstäni, niin se löytyy helposti: kuittien kerääminen. Miksi, oi miksi, vielä tänäkään päivänä ei ole keksitty helpompaa tapaa siihen? Miksi tiedot alveista eivät voi mennä suoraan järjestelmiin?

Suvi Asikainen
CMO, Co-Founder
Katsotaanko yhdessä, miten teidän
yrityksenne markkinointia
voidaan tehostaa?

suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: