Tiimi 2018-05-16T17:07:22+00:00

Kuplin tiimi

Mari Orpana (KTM)
CEO, Co-founder
+358 40 480 3882
mari.orpana@kupli.fi

Mari on posiitivinen ja ratkaisukeskeinen Kuplin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän uskoo vahvasti tekemiseen ja siihen, että vain tekemällä pääsee eteenpäin – ilman tekoja ei synny tuloksia. Mari kannustaa tekemisen rinnalla myös jatkuvaan kehittämiseen eli tekemisen analysointiin ja siitä oppimiseen ja sitä kautta yhä parempien tuloksien saavuttamiseen. Tehdään yhdessä yrityksenne markkinoinnista näkyvää ja tuloksellista!

Suvi Asikainen (KTM)
Lead Marketing Strategist, Co-founder
+358 40 584 6080
suvi.asikainen@kupli.fi

Suvi on Kuplin toinen perustaja, ja keskittyy Kuplilla erityisesti markkinoinnin suunnitteluun ja sisältöjen tuotantoon. Hän uskoo hyvien sisältöjen sitouttavuuteen ja tehoon. Hyvä sisältö vaatii laadukkaat kuvat sekä tekstit, ja siksi Suvi on myös hyvin tarkka kielioppiperfektionisti. Suvi uskoo markkinoinnissa järjen ja luovuuden yhdistelmään.

Suvi Rosqvist
Social Media Specialist
+358 40 768 6496
suvi.rosqvist@kupli.fi

Suvi innostuu yhdessä tekemisestä ja uusista haasteista. Selkeä missio vie toiminnan virtaviivaisesti kohti yhteisiä päämääriä. Hyvällä viestinnällä on mahdollista saavuttaa melkein mitä vain! Suvi suunnittelee sosiaalisen median julkaisut ja verkkosivut yrityksille kuplivalla innolla.

Päivi Ruokolainen
Junior Copywriter
+358 40 768 6496
paivi.ruokolainen@kupli.fi

Päivi on Kuplin tiimin tuorein jäsen. Blogeista mainosteksteihin ja asiallisesta hulluttelevaan, Päivi pistää sisällöissä pilkut ja väliviivat paikoilleen Junior Copywriterina. Hakukoneoptimoidut sisällöt eivät tarkoita tylsää, vaan päinvastoin – ne ovat mukaansa tempaavia tekstejä, jotka tuovat yrityksellesi näkyvyyttä. Utelias asenne kuljettaa jatkuvasti oppimaan uutta sekä kehittämään ja syventämään osaamista.

Sinä?
Etsimme jatkuvasti uusia osaajia kasvavaan tiimimme, ota yhteyttä niin jutellaan lisää!