Markkinointitoimistoalan työssä ihmiset ovat se isoin voimavara – vasta paljon sen jälkeen tulee läppärit ja ohjelmistot. Sen takia onkin tärkeää, että meillä viihdytään. Me haluamme, että Kuplilla voidaan hyvin ja jokainen pääsee kehittymään tehtävissään. 

Mitä työhyvinvointi tarkoittaa sinulle?

Työhyvinvointi tarkoittaa ihmisille eri asioita. Työhyvinvointiin vaikuttaa niin fyysinen toimintaympäristö, tiimin yhteensopivuus, motivoivat työtehtävät kuin omasta hyvinvoinnista huolehtiminenkin. Työpaikoilla voidaan tehdä paljon hyvinvoinnin eteen, mutta yksilöllä on aina myös oma vastuunsa pitää huolta jaksamisestaan.

Mitä Kupli tekee työhyvinvoinnin eteen?

Me olemme panostaneet toimivaan työympäristöön: toimitilamme ovat mukavat ja sijaitsevat aivan ydinkeskustassa. Kaikki omaa työtä helpottavat ja työhyvinvointia tukevat asiat otetaan huomioon ja pyritään järjestämään halukkaille – tällainen asia oli esimerkiksi säädettävät pöydät ja jalkatuet. Sopivan terveellinen ruokavalio on tärkeää, joten meillä on saatavilla hedelmiä välipalaksi. Lisäksi meillä on päiväunihuone – välillä ajatus kulkee paremmin, kun ottaa 20 minuutin powernapit. Allekirjoittanut tosin taitaa hyödyntää päikkärimahdolllisuutta edelleen eniten. Yksi konkreettinen työhyvinvointia tukeva teko olisi alkaa ottaa päivittäisiä happihyppyjä silloin, kun iltapäiväväsymys painaa päälle!

Työtehtävien mielekkyys on myös tottakai tärkeää. Kuplilla pääsee alusta asti mukaan asiakastyöhön, ja oikeasti vaikuttamaan asiakkaan liiketoimintaan. Pyrimme siihen, että jokaisen työtehtävät myös kehittyvät jatkuvasti siihen suuntaan, mihin itse haluaa suuntautua.

Ihmiset tekevät hyvinvoivan työyhteisön

Vaikka kaikki muu olisi hyvin, ei työyhteisö voi olla hyvinvoiva, jos tiimi ei tule toimeen keskenään. Toimiva työyhteisö on hyvinvoivan työpaikan sydän! Parasta on tiimin pelaaminen yhteen: kaikilla on oma ydinosaamisalue, mutta kaikki auttavat vuorollaan toisiaan ja puhaltavat yhteen hiileen. Se onkin Kuplilla parasta: ihmiset tekevät hyvinvoivan työyhteisön.

Lue lisää timanttisesta tiimistämme täältä.

Suvi Asikainen
CMO, Co-Founder
Suvi on Kuplin toinen perustaja,
jonka mielestä töissä pitää olla kivaa –
ainakin melkein aina. 

suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: