Hakuaika on päättynyt – kiitos kaikille hakijoille! :)

Oletko sinä tuleva Kuplin graafinen suunnittelija?

Kuplitko intoa graafiseen suunnitteluun ja digitaaliseen markkinoinnin mahdollisuuksiin? Etsimme Kuplille graafista suunnittelijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen (n. 20h/vko – myöhemmin tuntimäärä voidaan kasvattaa). Olemme vielä pieni, mutta kasvava toimisto, joten pääset tekemään monipuolisesti töitä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa.

Mukava toimistomme sijaitsee Pohjoisesplanadilla aivan keskustan sykkeessä.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset graafisen suunnittelun tehtävät. Työtehtäviisi tulee kuulumaan mm. brändimateriaalien suunnittelua ja toteutusta, sosiaalisen median julkaisuiden ja mainosten tekemistä, sekä lisäksi tuet meidän verkkosivutiimiä graafisen suunnittelun näkökulmasta. Olet idearikas ja pidät kiinni deadlineista.

Odotamme, että olet käyttänyt päivittäisessä työssäsi Adoben ohjelmia (Photoshop, Illustrator, InDesign + mahdollisesti Premiere jne.) ja hallitset ne kiitettävästi. Plussaa on, jos olet innostunut myös valokuvauksesta.

Kerro meille hakemuksessa ainakin:

  • Taustastasi ja mitkä graafisen suunnittelun tehtävät innostavat sinua eniten
  • Miksi haluaisit tulla juuri Kuplille
  • Liitä hakemukseesi portfoliosi / työnäytteitäsi
  • Palkkatoiveesi

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on määräaikainen vuoden 2019 loppuun.

Lähetä Kuplivaa intoa hehkuva hakemuksesi, cv:si, portfoliosi ja palkkatoiveesi viimeistään 15.1.2019 osoitteeseen rekry@kupli.fi. Jos sinulla tulee kysyttävää tai haluat lisätietoja, soita Mari Orpanalle 040 480 3882.