On aina mielenkiintoista lukea ihmisten työpäivistä – harva oikeasti tietää, mitä edes ihan lähipiiri oikeasti puuhaa työpäivän aikana.

Omat työpäiväni ovat melko vaihtelevia ja niistä suuri osa menee ympäri kaupunkia (ja joskus kaupungin ulkopuolella) juosten, mutta välillä on kiva istua työpöydän ääressä ja paneutua rauhassa tiettyihin juttuihin. Yleensä päivässä on tyypillisesti 1-2 tapaamista nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa, ja loput ajasta menee työpöydän ääressä tai tiimin kanssa sisäisissä palavereissa.

Tässäpä siis helmikuisen keskiviikon työpäivä!

8:00 Saavun toimistolle Fazer Cafén kautta, josta nappaan mukaan koulutustarjoiluja. Toimistolle saavuttuani luen meilit ja vastaan akuutteihin viesteihin, ja alan laittamaan neukkaria koulutuskuntoon.

9:00-11:30 Kuplin järjestämä Google Ads -koulutus. Google on mielenkiintoinen maailma, ja siinä pääsee halutessaan todella syvälle. Käymme koulutuksessa läpi Google Adsin perusteita.

11:30 Lounasaika! Syön lounaaksi itse kokkailemaani wokkia.

12-15 Lähetän asiakkaalle materiaalit eilisestä workhopista ja hion toisen asiakkaan kanssa yhtä blogikirjoitusta kuntoon.

Asiakas soittaa ja pyytää tarjousta melko spesifistä Google-kampanjasta ja keskustellaan kampanjan spekseistä. Teen tarjouksen ja lähetän sen meilillä.

15:15 Lähdetään tallustamaan Oodiin Marin kanssa, johon meille on sovittu tapaaminen asiakkaan kanssa, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään.

15:30-16:30 Keskustellaan asiakkaan kanssa yhteistyön jatkosta ja mahdollisista uusista jutuista. Kiva tapaaminen kaiken kaikkiaan! Oodi on kyllä upea paikka ja tosi kiva, että kaupunkilaiset ovat selkeästi ottaneet paikan käyttöön.

16:30 Päivä pulkassa! Lähden saman tien junalla Vantaalle katsomaan ystäväni pientä koiranpentua. 🐶

 

Suvi Asikainen
Lead Marketing Strategist, Co-Founder
Suvi on yritysviestinnän KTM, joka miettii jatkuvasti,
kuinka yritykset voisivat hyödyntää sosiaalista mediaa entistä paremmin oikeilla ja kiinnostavilla sisällöillä. 
Laitetaanko yhdessä yrityksesi somemarkkinointi ja sisällöt kuntoon?
suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: