Aamu alkaa ujosti sarastaa, kun saavun toimistolle. Kuu valaisee vielä taivaalla ja kevyt lumipeite luo tunnelmallisen olon jo heti aamulla. Sytytän jouluvalot näyteikkunalle ja vaihdan ohikulkijoille näkyvään kirjoitustauluun uuden toivotuksen: ”Tunnelmallista joulun odotusta Kuplilta!”

8:00
Kupillinen teetä kynttilöiden valossa ja läppäri auki, voisiko mukavammin päivä enää alkaa. Mari ja Suvi saapuvat myös toimistolle ja vaihdamme aamun kuulumiset. Käymme läpi päivän aikataulua, työtehtäviä ja sovimme yhteisistä projekteista.
Aloitan työpäiväni käymällä läpi asiakkaan some-päivityksiä. Valitsen kuvia, muokkaan niitä  ja kirjoittelen alustavat tekstit julkaisuihin, jonka jälkeen siirrän ne hallinnointityökaluun tarkistettavaksi. Käyn läpi vielä julkaisut, jonka jälkeen ne ovat asiakkaan hyväksyntää vaille valmiita.

10:30
Kirjoitan yrityksemme blogiin uuden tekstin ja otan muutaman kuvan, joita voimme käyttää julkaisuissa. Päivitän samalla sosiaalisen median kanaviin uudet postaukset. Keitän kahvit ja avaamme samalla Suvin ja Marin kanssa yhteisen joulukalenterimme.

12:00
Ruokatauko menee nopeasti yleisen höpötyksen vauhdittamana. Ruokapöydässä suunnittelimme tulevia pikkujouluja ja mietimme joululahjojen hankkimista.

12:40 
Iltapäivällä päivittelen asiakkaan nettisivuja ja teen sosiaalisen median suunnitelmaa tulevaisuudelle. Aika lentää tarkan työn ääressä. Välillä täytyy huikkaista työkavereille ja hakea pöydän toisesta päästä varmistusta tai uusia ideoita. Työyhteisössämme kommunikointi on helppoa, kun juttu kulkee ja projekteja voidaan tehdä yhdessä. Kaikkien inspiraatio on käytössä ja yleensä yhdessä tehden tulee parhaat inspikset.

14:50
Työhaastattelun aika – Kuplilla on haussa uusi harjoittelija. Haastatteluun saapuu potentiaalinen harjoittelija ja siinä vierähtääkin tovi jutellessa. Mukavaa, että kohta saadaan uutta verta tiimiin ja raikkaita ideoita taas tulevaisuudelle!

15:45
Päivittelen vielä viimeiset jutut someen ja käyn läpi Marin kanssa tulevaa projektia.

16:50
Ovi toimistossamme sulkeutuu ja jouluinen näyteikkunamme jää ilahduttamaan ohikulkijoita. Iloista joulun odotusta!

 

Ketterää ja jatkuvasti kehittyvää viestintää ja markkinoinnin suunnittelua löydät Kuplin palveluista! Sosiaalisen median ja sisältömarkkinoinnin palvelumme löydät tästä. Ole reippaasti yhteydessä, kohdataan huominen yhdessä!

 

Suvi Rosqvist

Suvi on Kuplin Social Media Trainee,
joka omaksuu nopeasti somen uudet tuulet
ja ottaa haltuun haasteen kuin haasteen.

suvi.rosqvist@kupli.fi

Tilaa kooste kuukauden parhaista blogiteksteistä suoraan sähköpostiisi: