Happihyppely-hanke

Logo & liikuntavihkon kuvitus

Happihyppely on Allergia-, iho- ja astmaliiton koordinoima hanke vuosille 2023–2025. Hankkeen tarkoituksena on lisätä yli 65-vuotiaiden henkilöiden liikkumista.

Happihyppely-hanke

Logo & vihkon suunnittelu

Happihyppely on Allergia-, iho- ja astmaliiton koordinoima hanke vuosille 2023–205. Hankkeen tarkoituksena on lisätä yli 65-vuotiaiden henkilöiden liikkumista.

Lähtökohdat projektille

Happihyppely-hankkeella oli tarve toteuttaa liikuntavihko, jonka avulla käyttäjät voisivat helposti seurata omaa liikuntamääräänsä, tavoitteitaan ja suunnitella tulevaisuuden tavoitteita. Samalla oli tarve myös hankkeen omalle logolle.

Mitä tehtiin ja miksi?

Projekti aloitettiin yhdessä asiakkaan kanssa ensin suunnittelemalla vihkoon tarkemmat toiveet ja loppukäyttäjien tarpeet.  Vihko toteutettiin niin digi- kuin printtimuodossa sekä niin, että sen avulla on helppo seurata kokonaisuutta. Logon ja värimaailman tavoitteena puolestaan oli kuvata positiivisella ja helposti lähestyttävällä tavalla hankkeen toimintaa.

Tyyliksi kokonaisuuteen valikoitui selkeä ja kuvituspainotteinen tyyli. Logo puolestaan rakentui erilaisista elementeistä, jotka kuvaavat liikkumista, luontoa ja yhteisöllisyyttä.

Happihyppely-hankkeeseen voit tutustua lisää osoitteessa: https://www.allergia.fi/jarjesto/liikunta-ja-luonto/happihyppely/

Lopputulos:

Happihyppely-hanke julkaisi liikuntavihkon alkuvuodesta 2024!

Lopputulos:

Happihyppely-hanke julkaisi liikuntavihkon alkuvuodesta 2024!

Kerron mielelläni lisää!

Suvi Asikainen

Osakas, KTM
Asiakkuudet & myynti
suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080