Lumo Helsinki

Huipputuloksia Google-mainonnassa

Lumo Helsinki on kampaamo Helsingin keskustassa ja heidän palveluihinsa kuuluvat parturi-kampaamopalvelut, meikkaukset ja ekokampaamopalvelut.

Huipputuloksia Google-mainonnassa

Yhteistyömme Lumo Helsingin kanssa alkoi vuonna 2018 ja jatkuu edelleen huipputuloksin. Google-mainonnan tukena olemme kehittäneet myös hakukoneoptimointia, sillä nämä kaksi kulkevat rintarinnan. Haluammekin aina miettiä asiakkaille parasta ratkaisua, katsoa kokonaisuutta ja tehdä toimenpiteitä, jotka aidosti kasvattavat tuloksia niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä.

Tulokset puhuvat puolestaan

Lumo Helsingin kampanjoiden tulokset ovat parantuneet vuosi vuodelta ja niitä kehitetäänkin jatkuvasti kuukausittaisella optimoinnilla.

Kampanjoiden keskimääräinen CPC (cost-per-click) on tippunut jo ennestään alhaiselta tasolta 0,37 € (vuosi 2020) vieläkin alemmas 0,20 € (vuosi 2021). Klikkausmäärät ovat puolestaan kasvaneet ja lisäksi klikkausprosentti on parantunut ja vuonna 2021 verrattuna 2020 se on noussut 5,15 prosentista 7,84 prosenttiin.

Yhteistyöstä sanottua

”Oma osaaminen eikä aika riittänyt tarpeeksi yrityksen Google-markkinointiin, joten aloitin yhteistyön Kuplin kanssa vuonna 2018. Yhteistyö on ollut saumatonta ja olen ollut erittäin tyytyväinen asiakas. Yksi iso huoli poistui harteilta, kun sain tämän digipuolen ulkoistettua osaaviin käsiin. Tulokset ovat olleet loistavat ja tiedän jatkossakin, missä hoituu kaikki muutkin markkinoinnin osa-alueet. Kiitos Kuplille ❤️”

– Mirva Hiltunen, Lumo Helsinki

Suvi Asikainen

Kerron mielelläni lisää!

Suvi Asikainen

Osakas, KTM
Asiakkuudet & myynti
suvi.asikainen@kupli.fi
+358 40 584 6080

Katso myös muita töitämme